Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Teknikker for Maleri glassfiberbåter

The maling på en glassfiber båt gjør mer enn å se fint. Uten et solid lag med maling på den, vil glassfiber være åpne helt til sol og vann. Glassfiber eksponert for solen vil svekke seg over tid, mens vann vil føre til at det å boble og bryte fra hverandre. Det finnes noen metoder for å påføre et beskyttende lag med maling til glassfiber båt. Gelcoat

gelcoats er svært vanlig på båter i dag, mest fordi belegget hindrer binding av mold til selve båten. En gelcoat påføres med en spesiell applikator og trenger betydelig tid for å tørke. En av ulempene med å bruke en gelcoat til din båt er at den ikke holder seg godt i sterkt sollys eller til elementene. Manglende evne til å vær elementene fører vel båtens maling jobb å miste sin glans i et par måneder fram i tid, uansett hvor mye du voks det. Noen av de mer avanserte gelcoats holder seg godt i mange år, men de koster betydelig mer enn andre maling alternativer.
Spray On Application

Sprøyting en båt kan gjøres med enten en luftkompressor eller en maling pistol med en pumpe. Maling med en kompressor kan være en raskere prosess siden du ikke trenger å slutte å pumpe for spray press. Hvis du skal spraye din båt, må det være i noen form for kabinett. Vind kan føre til at malingen spray i feil retning, og støv samt andre gjenstander kan bli blandet med maling og lage en grov finish på båtens maling jobb. Men båter som har blitt sprayet tørt ganske raskt.
Roll On Application
p Som med de fleste flater, kan en båt også males med ruller. Etter at malingen er rullet på jevnt, blir dette umiddelbart etterfulgt av en fin pensel for å jevne ut eventuelle grove flekker i maling jobb. Det anbefales likevel at båten settes i en innhegning for dette maleriet metoden. Selv om det tar lengre tid enn sprøyting, ved hjelp av en maling valse innebærer mindre dyktighet i å få malingen brukt riktig, slik at du har større sjanse for å ha et mer profesjonelt inntrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103578.html

Previous:
Next:

båter