Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lage Marine batterikablene

Marine batterikablene bære belastningene fra starteren og alle 12-volts laster om bord. Kablene må være dimensjonert for å bære summen av belastningene. Typisk blir 00 måle kabelen som brukes for å sikre at belastningene er dekket og minimal oppvarming vil skje i kabelen. Bruk kabel som har mange fine ledninger i stedet for bare noen få store. De finere ledningene vil være mer fleksibel og vil motstå tendensen til å brekke ved terminalene på grunn av virkningene av vibrasjon. Du trenger:
Svart 00 kabel
Red 00 kabel
Kabelsax
Razor kniv
Terminal lugs
Lug crimper
Hammer
Flytende elektrisk tape (Starbrite)
Vis flere instruksjoner
en

Skjær den røde og svarte kablene til ønsket lengde med kabel-kuttere. Tillate nok ekstra lengde for ruting og strekkavlastning i begge ender.
2

Strip 3/4 centimeter isolasjon fra endene av kabelen. Sett strippet delen av kabelen inn i en terminal lug. Ikke la lug å overlappe isolasjonen på kabelen. Plasser lug i lug crimper og slå det fast med hammeren inntil slepe er fullt krympet inn på kabelen.
3

Gjenta trinn 2 for den andre kabelen.

4

Unn terminalene med flytende elektrisk tape. Mal teip på isolasjonen og det området av terminalen som krympinger kabelen. Dette vil beskytte forbindelsen mot korrosjon. Ikke mal ring del av terminalene. La væsken tape tørke helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103476.html

Previous:
Next:

båter