Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Wilmington, North Carolina Marinas

Plassert i den sørøstlige delen av North Carolina, er Wrightsville Beach ligger på kysten av Atlanterhavet på Intracoastal Waterway. Området er hjem til Wilmington Drawbridge og er lett tilgjengelig med båt. Båt reisende vil finne marinaer tilgjengelige i Wilmington for både forbigående og permanent docking. Wrightsville Beach Marina og Yacht Club

Wrightsville Beach Marina og Yacht Club ligger på den østlige bredden av Intracoastal Waterway i et nei-kjølvannet sone. Havna på denne marina gjennomsnitt over 15 meter på Mean Low Water. Forbigående dokker er tilgjengelig for båter som vil bli forankret midlertidig, ukentlig, daglig og månedlig slips tilbys midlertidig docking. Fasiliteter på marinaen inkluderer gratis høyhastighets Internett-tilgang, flytebryggene, elektriske hook-ups, gratis vann, gratis kabel-TV og privat, klimatiserte dusjenheter. Den Wrightsville Beach Marina har også gratis pumpe ut fasiliteter. For de som er interessert i en permanent sted å dock, tilbyr Wrightsville Yacht Club glipper for kjøp. Yachtklubben er hjem til Bluewater Waterfront Grill, et klubbhus og et utendørsbasseng.

Wrightsville Beach Marina og Yacht Club &

6 Marina gate

Wilmington, North Carolina 28480

910-256-6666

wrightsvillebeachmarina.com
Seapath Yacht Club

Plassert nær både Intracoastal Waterway og Masonboro Inlet, tilbyr Seapath Yacht Club forbigående dockage og varig eie alternativer. Seapath har over 190 slips og mer enn 600 meter med docking plass, slik båt størrelser på opptil 150 fot med en åtte-fots utkast til dock. Ligger i en godt beskyttet no-våkne sone, denne marinaen er inkluderer vaskeritjenester, gratis courtesy bil bruk, dusjer, pump-out tjenester og enkel tilgang til marine forsyninger. Den Seapath Yacht Club ligger praktisk til restauranter, et postkontor og en offentlig park. Glipper på denne yacht club er alle privateide, men kan være tilgjengelig for kjøp innimellom. Medlemsfordeler inkluderer tilgang til Seapath klubbhuset og tilhørende sosiale arrangementer.

Seapath Yacht Club &

330 Causeway Drive

Wilmington, North Carolina 28480

910 -256-3747

seapathmarina.com
The Dockside Restaurant and Marina

Ligger på vestsiden av Intracoastal Waterway i en no-kjølvannet sonen, Dockside Restaurant og Marina har 180 meter av forbigående dockage plass. Dokker på marina gjennomsnittlig en 15 fots dybde på Mean Low Water. Dockside tilbyr slike fasiliteter som gratis Wifi og Internett-tilgang, tilgang til is og marine forsyninger, drikkevann og både bensin og diesel pumper. Dette marina ligger i tilknytning til en full-service restaurant som tilbyr docking tjenester til kunder. I tillegg er Dockside Marina beleilig plassert innen gangavstand fra området, dagligvarebutikker og vaskeritjenester matter.

Dockside Restaurant og Marina &

1306 Airlie Road

Wilmington , North Carolina 28403

910-256-3579

thedockside.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103673.html

Previous:
Next:

båter