Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Tre Marine batterier i en serie

Batteriene på en båt er ofte nødvendig for å drive en rekke forskjellige tilbehør, mange av dem kan operere på et høyere spenning enn vanlig tilgjengelige marine batterier. Et vanlig eksempel er en 36 volts trolling motor. Noen nye til båtlivet kan tro at dette presenterer et dilemma siden et 12 volts batteri er oftest brukt på båter. Det er ingen dilemma, men som tre 12 volts batterier kan kobles i serie for å gi 36 volt strøm trengs. Du trenger
Marine batterier (3)
Batteri startkabler ledninger (2)
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Gi batteriene en nummer betegnelse, for eksempel batteri nr. 1, batteri nr. 2, og batteri # 3. Det spiller ingen rolle hvilket nummer er tildelt til hvilke batteriet da dette er gjort slik at resten av instruksjonene er enkle å forstå.
2

Plasser batteriene i batterirommet på båten slik at deres motsatte terminalene er ved siden av hverandre. Minuspolen på det første batteriet bør være ved siden av den positive terminalen på det andre batteriet, og den negative terminalen på det andre batteriet bør være ved siden av den positive terminalen på tredje batteri.
3 < p> Bruk en skiftenøkkel til å koble en jumper wire mellom minuspolen på det første batteriet og plusspolen på det andre batteriet.
4

Koble en annen jumper wire mellom minuspolen på det andre batteriet og plusspolen på det tredje batteriet.
5

Fest den positive ledningen fra enheten du slår til plusspolen på det første batteriet. Fest den negative ledningen fra enheten du slår til den negative terminalen på den tredje batteriet for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103466.html

Previous:
Next:

båter