Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan å fastslå verdien av en båt

Selge båten krever at du vurdere det nøyaktig for å få den beste prisen. Det kan være en utfordring å sette riktig pris på grunn av din historie og følelsesmessig tilknytning til båten. Instruksjoner
en

Tenk båtens "sanne alder" og faktor i standard avskrivninger. Båt verdier svekke seg sterkt i det første året. Sjekk med N.A.D.A. Marine Appraisal Guide på nettet for en nøyaktig startverdi for båtens merke, modell og alder.
2

titt på ulike online båt liste tjenester for å få en idé om hva andre ber om lignende håndverk. Det hjelper hvis du kan finne en nøyaktig kopi i samme område av landet. Beliggenheten gjør en forskjell.
3

Undersøk skroget på båten kritisk. Se etter eventuelle kutt, dock utslett, skrubbsår, manglende biter av glassfiber, bulker i metall og sprekker i gummi eller plast brikker. Det er normalt for en båt å vise riktig alder, men kjøperen forventer at prisen for å reflektere den sanne tilstanden. Den strukturelle integritet av skroget er en primær betraktning ved vurderingen verdi. Du må reparere eventuelle skader som kompromitterer skroget til det punktet av lekkasje, råte eller sagging.
4

Påse at motoren går godt og er helt betjent for den aktuelle tiden av året. Forhåpentligvis har du full vedlikehold poster. Den nest viktigste komponenten er motoren og dens komponenter. Eventuelle funksjonsfeil deler i drivsystemet sterkt redusere båtens verdi. Faktisk, et skrog, er uansett hvor god stand, verdt svært lite uten en sterk, jobber motor.
5

Lag en liste over de valgfrie elementer du vil inkludere med salget av båten din . Pass på at elementer, for eksempel redningsvester, er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103604.html

Previous:
Next:

båter