Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Yamaha Vibrator Spesifikasjoner

Yamaha Exciter er en personlig vannscooter, eller PWC, produsert i 1998 og 1999 av Yamaha Corporation, et japansk konsern kjent for å lage førsteklasses motorsykler og pianoer. Virginia Department of Game og innlandsfisk definerer en PWC som en motorbåt mindre enn 16 meter lang som er drevet av jet pumper, ikke propeller, og der personer knele, stå eller sitte på, i stedet for inne i båten. Ifølge Boat Point hjemmeside, er Yamaha Exciter den klart største av Yamahas flåte. Båten enda litt strekker definisjonen av et PWC. Motor og Styring

Yamaha Exciter er utstyrt med to 1051 cc to takts motorer. De tre sylindrede motorer hver levere imponerende 110 hestekrefter. De kraftige to motorer må håndteres med forsiktighet, da de kan føre til at båten hoppe på vannet. Faktisk kan den Yamaha Exciter gå så fort som 90 km /t. Imidlertid er styringen nøyaktig og stabilt, i henhold til båtens punkt. Båten konkurrerer i klassen av store vannscootere mot den kanadiske SeaDoo sin Speedster og Challenger 1800.
Hull

jet båtens skrog er laget av kompositt fiberglass.The båten har en 18 graders deadrise, som måler vinkelen mellom båtens bunn og dens bredeste strålen. Yamaha Exciter er 198,82 inches lang med en 91,34 tommers bjelke. Båten veier 750 kg, eller £ 1650. PWC er utstyrt med håndtak som er plassert rundt båten, noe som gir ekstra støtte til passasjerene.
Safety

Som alle andre kraftige jet båter, Yamaha Exciter skal håndteres med største forsiktighet. Faktisk, vannscootere er blant de mest ulykkesbelastede båter, i henhold til Virginia Department of Game og innlandsfisk. Følgelig gjort mange stater, blant annet Virginia, det obligatorisk at alle PWC operatører, passasjerer og personer som blir slept av en PWC bære en US Coast Guard godkjent redningsvest. Når du bruker Yamaha Exciter, se opp for farer, svømmere og andre båtfolk.
Andre spesifikasjoner

Yamaha Exciter kommer med en 13 liter, eller 34.34 gallon, drivstoff tank. Inspeksjons-porter tillate enkel rengjøring av jet-stasjoner fra luke eller søppel. Båten kan gi plass for opptil fem personer og kan trekke opp til to voksne skiløpere. Lagerområder inkluderer et låsbart hanskerom og et undergulv ski-skap. En ny Yamaha Exciter koste $ 36 000 som i 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103794.html

Previous:
Next:

båter