Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Optimax Fuel Injector Rengjøring

Optimax motorer er populære påhengsmotorer montert på motorbåter. Disse er tilgjengelige i to-takts samt fire-takter, og også kommet med en kontroll modul, som er digital, som nettopp styrer prosessen med drivstoff forbrenning. Drivstoff sprøytebrukere i motoren presse drivstoff inn i forbrenningskammeret under høyt trykk i form av en spray, og dette medfører en øyeblikkelig og total drivstoff brenne, og dermed gir mer kraft og redusere leftover forurensing. Injektorene er å holdes i god form for å få den maksimale fra motoren. Viktigheten av Injector Rengjøring

Optimax drivstoff injektor rengjøring danner en viktig rolle i opprettholdelsen av din påhengsmotor. Injektorene er de komponentene som er mest brukt i motoren, og derfor må holdes ren.

Et tett injektor vil redusere strømmen av brensel til forbrenningskammeret, og det vil resultere i hestekrefter reduserer dramatisk. Tapet av hestekrefter vil redusere den maksimale fart båten er på annen måte kan oppnå. Kjørelengde per gallon drivstoff vil også bli redusert, og en uovervåket drivstoff injektor kan også føre til at motoren til å mislykkes. Optimal ytelse av motoren vil bero på en ren sett riktig kalibrert injektorer.
Gjenkjenne faresignalene
p Det er ulike symptomer som kan brukes til å fortelle om injektorer må rengjøres eller ikke. Hvis motoren har en smart gauge, og et "feil injektor" vises, er det en mulighet for tilstopping. Noen ganger kan det være pluggene som har slitt ut og må byttes ut. Erstattet disse pluggene etter 100 timers bruk for å unngå en mulighet for alvorlig skade injektorene.

Look for redusert hastighet kapasitet og en økning i drivstofforbruket. Noen ganger når sprøytebrukere er tette, vil tennpluggen også foul opp og har et lag med karbon på pinnen. Rengjør dysene en gang hver båtsesongen for å forhindre dette carbon oppbygging.
Rengjøring av injektorer

Optimax drivstoff injektor rengjøring kan gjøres ved en innsprøytning rengjøring kit. Rengjøring av drivstoff sprøytebrukere er en kompleks prosedyre, og bør ikke forsøkes med en kit hvis man aldri har gjort det før.

Profesjonelle teknikere kan også rengjøre drivstoff sprøytebrukere ultralyd, dyppe dem i visse løsninger. Renseprosessen vil skylle ut alle forurensninger som ble blokkerer drivstofftilførselen.

Et billigere alternativ er en pour-in rengjøringsmetode. En spesielt formulert Oppløsningen helles over i en tom tank før fylling. Løsningen inneholder spesielle vaskemidler og enzymer som vil rense drivstoff sprøytebrukere. Du må kanskje gjenta denne prosessen ofte til å gjøre en tilfredsstillende jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103425.html

Previous:
Next:

båter