Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Den beste måten å fjerne rust flekker fra en båt Seat

Kjøpe en båt er en stor investering for folk flest, så ta vare på det er en prioritet. Fjerning av sot, skitt og rust fra mange deler av båten er generelt lett når det gjelder å bruke vanlige rengjøringsmidler beregnet for båter eller for rust. Disse produktene kommer fra ulike selskaper, og noen er bedre enn andre. For å fjerne rust fra setene, det er andre produkter til bruk, avhengig av materialet de er laget av. Noen av disse elementene er ikke så high-tech og kan kjøpes rett i dagligvarebutikk. Rust Remover

Rust remover kommer i en rekke former. Vanligvis er det god kvalitet rustfjernere som bare sprayet over flekken, dro for en stund og bare tørkes av. Det er ikke noe behov for skrubbing. Fordi noen av disse er mer slitende enn andre, må en person virkelig å være forsiktig. Løsningene som ikke slipende vil si på flasken at de ikke vil fjerne gel-belegg eller andre beskyttende belegg på setene.

Disse rust flekkfjernere kan kjøpes for metall seter alene eller for metall og vinyl. Ikke kjøp løsninger som inneholder alkohol for bruk på vinyl seter fordi de vil tørke ut materialet og kan gjøre setet svært glatte. Disse løsningene kan kjøpes for mindre enn $ 10 en flaske.
Vinyl Seter

For vinyl sitteplasser som kan løftes av, det er en veldig enkel måte å ta rust markerer seg. Det inkluderer vann og solskinn. Sprøyting merket med vann og holde den våt mens du setter den ut i sterkt sollys kan fungere som en form for blekemiddel. Vannet tiltrekker sollys, og etter noen dager med sol og konstant vanning, bør rust preg på vinyl forsvinne. Dette er bedre for lysere eller hvite seter fordi andre farger vil falme i tillegg hvis de holder ut for lenge.
Hjem rettsmidler

For enkelte rust flekker på båt seter, noen ganger den enkleste av forbindelser er de beste å bruke. Oppvask-vaskemiddel kan brukes sammen med litt vann for å ta merkene av. Blekemidler, også kan benyttes, men det må vannet ned til omtrent 10 prosent konsentrat eller den vil gjøre mer skade enn godt.

Selv om alkohol er vanligvis ikke et godt produkt til bruk, kan være isopropylalkohol brukt og det fungerer. Det må være litt forsiktig når du bruker dette i å sørge for det blander seg ikke med andre kjemikalier, men det vil ikke føre til at slickness at andre løsninger med alkohol å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103438.html

Previous:
Next:

båter