Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan installere en eksos i en Diesel Boat

Diesel eksosanlegg bære avgasser og varme bort fra motoren og lufte det ut i atmosfæren. Boltet til eksosmanifolden, kjører eksosrøret horisontalt gjennom motorrommet og svinger vertikalt for å kjøre gjennom dekket. Den vertikale rør går til over taklinjen hvor lyddemperen er montert. Lyddemperen forvirrer notatet av motoren pulser, som kan være helt ytterst ubehagelig, og gir mottrykk for at systemet skal hjelpe til med tuning luft /drivstoff blanding og bidra til å minimere mengden av frie hydrokarboner (ubrent drivstoff) som unnslipper i eksos stream. Du trenger
4-tommers stålrør (rustfritt eller karbonstål)
skjærebrenner
Pipe flens
Sveiseutstyr
Eksos pakningsrester
Hardware sortiment (bolter, muttere, skiver)
Rørtanger
to 90-graders albuer
lyddemper
3 av 1/4 flat lager
Ceramic skjerf wrap
lyddemper gips
Vis flere instruksjoner

en

Skjær en del av røret med brenneren kjører fra eksosmanifolden til ønsket plassering for den vertikale stabelen. Sveis flensen til én ende og midlertidig feste flensen til manifolden med et par bolter. Marker røret på toppen for å hjelpe til med å samkjøre flensen og albuen.
2

Fjern røret fra manifolden og sveis på albuen. Pass på at røret er legging med merket opp og justere albuen til merket. (Dette vil hindre innføring av en vri til røret, noe som kan komplisere resten av prosessen.)
3

Sveis den vertikale delen av røret til toppen av albuen. Skjær korte stykker av flat lager til å fungere som monteringshemper, og sveise dem mellom røret og alle tilgjengelige struktur for å stabilisere røret og hindre den fra å bevege seg rundt på grunn av vibrasjoner eller båt bevegelse.
4

Weld lyddemperen til toppen av det vertikale rør. Legg flere flate lager faner til skjerf for å støtte vekten av det og hindre bevegelse i gang. Sveis en ekstra albue til toppen av lyddemperen hvis lyddemperen ikke har en innebygd "valgdeltakelse." Plasser albuen pekende akterover (bakover) for å hindre regnvann og sjøsprøyt fra å komme inn i røret og muligens inundating motoren.
5

Wrap eksosrøret med keramisk wrap inne i motorrommet og alle andre lukkede rom som det går gjennom. Pakk noen ytre rør som kunne bli kontaktet av mannskapet. Plaster på innpakning grundig for å binde innpakning til røret og legge til ekstra termisk beskyttelse. (The wrap vil bidra til å holde varmen inne i røret, og hindre den fra stråler inn i båten, eller brenne en av mannskapet i tilfelle av utilsiktet kontakt med røret.)
6

Installer eksos pakning mellom eksosmanifolden flens og eksosrøret flens. Trekk til alle flensboltene fast med skiftenøkler. Bruk låseskiver på flensen bolter for å unngå at motoren vibrasjoner fra sikkerhetskopiering boltene av og skape en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103521.html

Previous:
Next:

båter