Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvorfor Er Stiftelse Skum i en båt?

Hvorfor små, glassfiber båter har flotasjon skum? La oss starte med den forutsetning at du vil at båten skal være usenkbar. Vi bør alle enige om det - med mindre tungt forsikret. Glassfiber skip vil synke rett til Davey Jones 'Locker hvis skroget er punktert. Derfor må skipsbyggere ta nødvendige forholdsregler og installere flotasjon materiale innenfor skroget, som skum. Kjernen i Hull
Testing bølgene.

For små skip, glassfiber, skipsbyggarar tetning kjerne material, slik som skum i huden av skroget. I tillegg hekken hold og lagring under køyer inneholder ofte ekstra flotasjon skum.
Per kubikkfot Volume
En båt lett som luft.

Lys tetthet materialer, som skum, øke flotasjon verdi per kubikk fot av volum. Alt dette gjør det mulig for et fartøy å beholde oppdrift i forhold til dets vekt. Selv om det ikke skulle skje, gjør eldre skum av lavere kvalitet noen ganger tørr og sprekk, slik at litt vann migrasjon, og dermed redusere både spenst og fart.
Større fartøy
Mass og tetthet er nøkkelen til en skipets oppdrift.

Denne strategien er ikke gunstig for større fartøy, hvor massen og tettheten av skipet alene ville overvelde sin effekt. Større fartøy avhengige lensepumpe systemer og partisjonering, for eksempel vanntette dører, for å hindre generell flom.
Small Wooden Craft
En forlist båt. p Hvis du eier en liten trekirke fartøy, har du lite å bekymre deg fordi de treslag som brukes for skipsbygging generelt flyte. Dessverre, de er også svært dyrt å vedlikeholde.
Hvordan Stiftelse Foam arbeid?
Motorbåt

skum brukes i båtliv er isotropic, som betyr den beholder styrken i alt retninger. Dens 100 prosent lukket cellestruktur hindrer teoretisk noe vann migrasjon. Den beholder også form etter en innvirkning. De fleste skum kjerner er laget av polyvinyl klorid (PVC) eller den dyrere styrenakrylonitril (SAN). Disse materialene er motstandsdyktig mot bensin og ild.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103439.html

Previous:
Next:

båter