Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan erstatte indre og ytre Boat Propeller

Innenbords og utenbords båter er også kjent som inboard-påhengsmotor, hekkaggregater eller I-Os. Innenbords-og utenbordsmotorer har en motor på innsiden av skroget, og en nedre enhet bestående av drev og propell hengende utsiden av båten. Det finnes en rekke grunner til en eier trenger å vite hvordan du kan endre en prop. Mange IO motorer krever propellen fjernes for å drenere outdrive olje og erstatte den, som er en årlig vedlikeholdsbehov. Alle rekvisitter må fjernes for å erstatte en skadet propell om det er en chipped blad, eller skåret hub. Du trenger
Prop nut wrench
en fot delen av 4-by-4 wood
Prop anode (valgfritt)
Grease
Vis flere instruksjoner

1

Bruk motoren løft på roret for å heve outdrive til det høyeste nivået, inkludert trailer lift for å få det helt opp og ut av vannet. Gjør dette trinnet selv om å endre prop med båten på en tilhenger eller plugger for å få propellen opp til en enkel arbeider nivå.
2

Lift tappene ut av låse mutteren i senter av prop ved å bruke tuppen av prop skiftenøkkel for å løfte. Det vil være mange faner, men vanligvis bare tre er skjøvet inn, slik at så faner slites ut, pause eller skjær av, er det fortsatt andre som kan skyves inn for å ta sin plass. Sperretappene holde propellen på plass på navet.
3

Sett skiftenøkkel slutten av prop skiftenøkkel inne i sentrum av propellen rundt propellen mutteren. Jam den delen av 4-by-4-lom outdrive og propellen for å holde den fra å spinne mens du slår. Løsne mutteren.
4

Sett av veden når mutteren løsnes og slå propellen mot klokka, for hånd, som du bruker skiftenøkkel til å fortsette å løsne det for ekstra bevegelse.

5

Vær oppmerksom på rekkefølgen av fjerning av de små indre delene slik at du kan sette dem tilbake på i samme rekkefølge. Fjern mutteren, låseklaffen, og skyv propellen av. Plasser propellen på bakken vendt opp mot deg. Komme inn og ta tak i navet sette inn og trekke ut.
6

Ta den siste skiven som hviler bak propellen på drivakselen. Ta hensyn til den posisjonen den er Erstatt i. det med riktig side opp.
7

Rengjør drivakselen med en fille. Påfør en tynn film av fett på akselen. Erstatt propellen vaskemaskin.
8

Sett navet i midten av propellen slik at piggene linje opp inne og plassere den på drivakselen så langt som det går.

9

Sett låsetappen ring og mutter. Spin propellen klokken mens vri mutteren med propellen skiftenøkkel. Blokker med 4-by-4 for de siste svingene som helt stramme mutteren. Bruk den spisse enden av prop fastnøkkel til å presse tre av låsefestene på plass i sine lunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103717.html

Previous:
Next:

båter