Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Ekkolodd Instruksjoner

dybdemålere er deler av utstyret som vanligvis brukes på båter for å avgjøre hvor dypt en kropp av vann er, som for eksempel en innsjø. Ekkolodd, som brukes til å lokalisere fiskestimer, har også en ekkolodd modus bygget inn i enheten. Ved hjelp av en av disse enhetene for å finne den dybde krever først å kalibrere enheten. Instruksjoner
en

Trykk på "Power" eller "On /Off"-knappen på enheten for å slå den på. Enheten vil oppdage bunnen og sette dybdeområdet automatisk.
2

Trykk "Select"-knappen for å bla gjennom de tilgjengelige funksjoner som kan brukes med enheten. Du vil være i stand til å sette bunnen alarm og dybden spekter av enheten, blant andre alternativer.
3

Velg "Følsomhet /Units" alternativet. Dette alternativet vil tillate deg å sette måleenheter til enten fot eller meter. Trykk på "On /Off"-knappen for å bytte mellom fot og meter.
4

Tilbake til valglisten og velg alternativet for "Bottom Alarm". Velg "B ALM" på skjermen, og trykk deretter på "On /Off"-knappen. Dette vil slå alarmen på eller av. Bruk opp og ned piltastene for å sette minimum dybde og når alarmen går av.
5

Tilbake til valglisten og velg "Depth Range" alternativet. Dybdeområdet er den avstand ved hvilken den ekkolodd vil gå til å detektere bunnen. Trykk på "On /Off"-knappen for å slå av auto range funksjonen på eller av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103638.html

Previous:
Next:

båter