Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en MerCruiser 350

Din MerCruiser 350 trenger spesiell omsorg før lagring for vintermånedene. Vann kjøler motoren under bruk. Dette vannet ikke renne fra motoren automatisk. Motoren må winterized å fjerne vannet fra motoren. Unnlatelse av å vinterisolere Mercruiser vil føre til at blokken til å sprekke. Du kan kjøpe forsyninger fra en lokal båt butikk å winterize båten. Du trenger:
Fastnøkkel
Fuel stabalizer
Vannforsyning
hageslange
Motor flush verktøy
Dugg olje
Eiere manuell
Ratchet
Plugghetter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern båten bunnpluggen med en fastnøkkel. Tappepluggen er på bunnen av båten, rett under outdrive.
2

Fjern lokket fra drivstofftanken. Beregn mengden drivstoff stabilisator som angitt på flasken. Hell riktig mengde på bensintanken og installere cap.
3

Åpne motorrommet og fjern gnistfanger med en fastnøkkel. Gnistfangeren er den runde luft filter som monteres på forgasseren. Det holdt på forgasseren med en mutter. Inspiser gnistfanger og rengjør eller skift ut om nødvendig.
4

Fest en hageslange til motoren flush verktøy og plassere den på Outdrive ventilasjonshull. Skru på vannet slik at vannet å nå outdrive.
5

La viften å kjøre før motoren startes. La motoren gå i fem minutter.
6

Vri drivstoff bryteren til "Off" posisjon. Drivstoffet er slått på for dieselen før den kommer inn i forgasseren. Raskt spray forgasseren med dugg olje til motoren kveles.
7

Slå av vannforsyningen og ta ut motor flush verktøyet. Reinstallere gnistfanger på forgasseren. Stram mutteren med en fastnøkkel.
8

Fjern dreneringspluggene fra motorblokken. Se i eierne manual for uttømmingsspunsgjengene steder. La vannet renne fra motoren før du installerer tappepluggene.
9

Fjern hvert tennpluggen med en skralle og Plugghetter. Spray en liten mengde dugg olje i tennplugg hullet. Installere tennpluggene og stram dem med en skralle og socket.
10

Senk outdrive så langt som mulig uten å berøre bakken. Dette vil holde girene inne i outdrive smurt utover vinteren.
11

Fjern minuspolen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103738.html

Previous:
Next:

båter