Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan få Black Mold Fra Boat Seter

Farene ved svart mold har blitt et populært nyheter emnet. Black mold - som andre sopp - sprer seg via sporer. Formen frigjør sporer, som reiser gjennom luften før de finner et egnet underlag å lande på. Områder som er fuktig, mørkt og fuktig gir den perfekte omgivelser for svart mold spores til å vokse og spre seg. Siden båtene er ofte fuktig, er det ikke uvanlig å finne svart mold blomstrende på båt seter og setetrekk. Hvis svart mold ikke fjernes, kan det sette flekker båten seter samt spre seg til andre steder. Du trenger
sprayflaske
kluter
Liten plastbeholder
Hvit eddik
Ammoniakk
Bucket
Treskje
Towel
Vis mer Instruksjoner
en

Fyll en sprayflaske med kaldt vann. Dis overflaten svart formen med vannet. Tørk overflaten mold av båten seter med en fuktig klut. Dette vil holde muggsporer fra å bli utgitt i luften under fjerningen.
2

Fyll en liten plastboks med hvit eddik. Fukt en ren klut i blandingen. Tørk båten seter med mettet klut. La eddik lufttørke på setene. Hvit eddik er en helt naturlig deodorizer som vil drepe mold og mugg uten bruk av sterke kjemikalier.
3

Mix ¼ kopp kaldt vann med 1 ss. av ammoniakk i en bøtte. Bruk en tresleiv til å blande innholdet.
4

Fukt en ren klut i blandingen. Hold kluten over bøtte og vri ut overflødig væske. Tørk båten seter med mettet klut. Når duken blir snusket eller tørr, mette det igjen med blandingen.
5

Fortsett å skrubbe båten setene før du har grundig rengjort setene og fjernet svart mold.
6

Kast innholdet i bøtta og skyll den ren. Fyll bøtte med kaldt vann. Senk en ren klut i vannet. Skyll båten seter med mettet klut. Tørk av med et håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103802.html

Previous:
Next:

båter