Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Tie Rigging Knots

Rigging er nautisk begrep for utstyret som brukes til å håndtere en seilbåt. Det inkluderer linjene , kjeder og takle brukes til å kjøre seilene og master av fartøyet . Seilere bruker hundrevis av knuter å jobbe rigging av et skip , men å vite noen grunnleggende knop vil gi en ny sjømann en god start. Den korte enden av tauet som er knyttet kalles " frie enden ", mens den lengre delen som bærer vekten kalles "stående delen . " Instruksjoner
en

Lag en løkke i den frie enden av linjen , over toppen av den stående linje, for å knytte et åttetall knute , eller "stopper knute . " Kjør på oppstillingen bak stående linje, noe som gjør en annen loop. Kjør slutten av linjen ned gjennom den første løkken og trekk stramt. Det skal se ut som et åttetall .
2

Lag en liten løkke , eller " øye" flere inches opp linjen å knytte en Bowline . Før enden av tauet gjennom den lille løkke , slik at en større løkke . Kjør den frie ende av linen ut bak den stående linje , og deretter gjennom det første øyet en andre gang. Dra det stramt , og skaper en stor sløyfe holdt av knuten .
3

Legg to linjer parallelt å knytte en Square Knot , eller " rev knute . " Plasser venstre linje over til høyre og vri den bak og gjennom. Plasser linjen nå på høyre over venstre linje og vri den bak og gjennom. Trekk stramt. Du bør ha en symmetrisk knute .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103405.html

Previous:
Next:

båter