Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en Mercruiser 4,3 Liter

The Mercruiser 4,3-liters motor i båten må være vinterisert for å hindre skade under minusgrader. Forgasseren og motorblokken begge trenger spesiell oppmerksomhet før vinterlagring. Hvis motoren ikke er riktig vinterisert, kan vannet inne faktisk knekke motorblokken. Bensin som er igjen i forgasseren kan føre til at deler for å klebe seg sammen. Disse problemene kan unngås ved vinterklargjøring motoren din selv, noe som er ganske enkelt å gjøre og krever bare grunnleggende verktøy og materialer. Du trenger
Wrench satt
Dugg olje
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet luke. De fleste båter vil ha en utløserspaken på hver side som må trykkes for at luken skal åpnes.
2

titt på motoren og finn gnistfanger. Det er en rund luftfilter, ofte gull, som monteres på forgasseren. Fjern mutteren som holder den på forgasseren med en skiftenøkkel. Ta tak i gnistfanger og trekk den opp for å fjerne den fra forgasserenheten. Du vil nå kunne se spakene på forgasseren.
3

Trykk på hver spak på forgasseren ned med hånden mens sprøyting fogging olje i forgasseren. Spray utsiden komponent samt å forhindre lakk.
4

Sett gnistfanger på forgasseren. Træ mutteren på bolten og trekk den til med en skiftenøkkel.
5

Finn bunnpluggen på motorblokken. Se i båtens eiere manual for tappepluggen plassering, som hver modell år er forskjellig. Fjern tappepluggen med en skiftenøkkel og la vannet renne ut av motoren før montering pluggen og skru den med en skiftenøkkel.
6

Fjern pluggen fra båten med en skiftenøkkel til la vannet renne fra båten.
7

Senk outdrive å opprettholde smøring av gir og ved å trykke på trim knappen på gassen montering.
8

Fjern negative batterikabelen fra batteriet terminalen ved looseing mutteren med en fastnøkkel.
9

Sett motoren luke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103407.html

Previous:
Next:

båter