Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Trailer Jack Instruksjoner

Den interne etappe av en trailer jack beveger seg opp og ned når du sveiv jack håndtak for å justere høyden på tilhengeren tungen. Riktig feste jekken på tungen av tilhengeren sørger for sikkerheten ved heving og senking av fronten av tilhengeren. Chocking tilhengeren hjulene holder også du og andre trygg når man koble tilhenger til stikk av kjøretøyet. Du trenger
Socket satt
3/8-inch skralle håndtak
bremseklosser
Block av tre
Fettpresse
Vis flere instruksjoner

1

Velg et socket fra socket satt samsvarer med størrelsen på mutteren som ligger på bunnen av U-boltene som fester trailer jack til tilhengeren tungen. Koble kontakten til en 3/8-inch skralle håndtak. Sjekk hver hex mutter for å sikre at de er stramme. Vri skralle med klokken for å stramme noen funnet løse sekskantmutrene.
2

Wedge ett hjul chock under fronten og baksiden av en trailer hjul for å holde tilhengeren mot å trille.
< BR> 3

Vri jekk håndtaket mot høyre for å løfte fronten av tilhengeren. Plasser stikk ball festet til kjøretøyet under stikk plassert på forsiden av tilhengeren. Vri jack håndtaket mot klokken for å senke trailer på stikk ball. Sørg for at den indre jack arm trekker helt inn i traileren jack. Fjern bremseklosser før du flytter bilen.
4

Plasser bremseklosser som beskrevet tidligere før du kobler tilhengeren fra bilen din. Vri håndtaket på trailer jack mot klokken for å senke jekken. Sett en trekloss under traileren jack for å hindre at jack fra å synke ned i bakken før du setter vekt på kontakten.
5

Skyv enden av en fettpresse på smørenippelen ligger i nærheten av jack håndtere. Pumpe fettpresse håndtere å presse fett inn girene av tilhengeren jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103666.html

Previous:
Next:

båter