Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båtturer til Cancun

Cancun, Mexicos mest populært feriested, ligger på den østlige kysten av Mexico langs Yucatan-halvøya. Kjent for sine vestlige Caribbean asurblått vann og 14 kilometer med hvit sandstrand, har Cancun aktiviteter som passer omtrent alle --- fra snorkling, fisking i verdensklasse og Maya-ruiner til en spennende restaurant ved stranden og natteliv. Ingen havneterminalen eksisterer i Cancun. Skip som ankommer her anker offshore og anbud besøkende i. Carnival Elation
p Hvis du vurderer å ta en stor båt til Cancun, tilbyr Carnival Cruise Line regelmessige ruter fra Mobile, Alabama, til Mexico, med Cancun en stopp underveis. Tur lengder er vanligvis fem dager, med stopp i Cancun og en annen på offshore øya Cozumel. Nyt turen og dager på havet til og fra Mexico om bord på Elatia med aktiviteter, underholdning, bassenger, boblebad og spisemuligheter. Det tilbyr et kasino, pianobar, dans klubber, spesielle fasiliteter og aktiviteter for barn i alle aldre, basketballbane, joggeløype, mini-golf og spa. Prisene varierer med hensyn til hytta størrelse og dato for reisen.

Carnival Cruise Lines

3655 NW 87th Ave.

Miami, FL 33178

888-227 -6482

carnival.com
Cancun /Cozumel Water Taxis

Kanskje din båttur til Cancun er en tur fra den nærliggende øya Cozumel. Vann drosjer og ferger er tilgjengelig for denne øya til fastlandet tur. Passasjerferger og drosjer går fra viktigste dock i sentrum Cozumel. Vanntaxi kommer i Cozumel på Plaza del Tortugas på Boulevard Kukulcan. Båten går Cozumel daglig på 18:00 Turen tar tre timer. Som i 2010, er kostnaden per person 15 dollar.
CharterWorld
p Hvis den lille båten eller den ukelange, befolkede cruiseskip er ikke å din smak, kanskje du kan vurdere en privat yacht charter. CharterWorld tilbyr en rekke fartøy for å møte behovene til turen til Cancun. Som et eksempel, er yacht Flinder tilgjengelig med en ni-medlem mannskap og sove for 10 i fem private lugarer. Alle lugarer har flatskjerm-TV, DVD-spiller og king-size-senger. Skipets fasiliteter inkluderer en full kommunikasjon suite med fax, kopimaskin, printer, datamaskin og e-post. For din bruk er kajakker, snorkel utstyr, kano, WaveRunner, jolle, fiskeutstyr, vannski, vind surfer, sykler, scootere og et treningsrom. Nyte dekk bassenget og boblebadet på flybridge. Skjermen en ny utgivelse film i det indre teater eller om natten på dekk på den store skjermen. Ingen detaljer er glemt. Som i 2010, er den private charter for en uke $ 125,000.

CharterWorld LLP

29 Harley St.

London, Storbritannia W1G 9QR

954 -603-7830

charterworld.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103714.html

Previous:
Next:

båter