Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan koble opp en Marine batteri i Tandem

Med mindre du er en fisker eller bor du på båten, sjansene er båten tilbringer mye tid på kaien. Som et resultat av de batteriene som driver motoren har en tendens til å renne makt, og til høyre når du trenger å bruke båten, gjør at batteriene ikke har nok juice til å slå starteren. En måte å stoppe dette problemet er å koble flere batterier i parallell, som vil gi deg mer strømstyrken til å kjøre utstyret ditt og gjøre deg mindre sannsynlig å ha startproblemer. Du trenger
2-3 Marine batterier
4 batterikabler med batteripolene, 12-inches lang
Vis flere instruksjoner
en

Plasser andre og /eller tredje batteri i tråd med aksjen batteri i båten, avhengig av hvor mye plass du har til ekstra batterier. Du ønsker å justere de positive og negative terminaler på alle batteriene i samme retning. På denne måten vil ledningene går kortere og enklere.
2

Koble de positive og negative terminaler fra batteriene ved hjelp av hendene. Marine batterier har Wingnuts å holde ned terminalene, så vri dem mot klokken vil la deg fjerne klemmene riktig.
3

Loop batterikablene fra hver terminal til den neste. Betydning, kobler du den positive terminalen på ett batteri til den positive terminalen på den neste. Så sikre hver terminal ned ved hjelp av vingemutter og hendene. Når du er ferdig, vil de negative terminalene på 2:58 batteriene kobles med kabling og det samme med de positive terminaler.
4

Koble den positive ledningen for båten til den positive ledningen av den originale batteriet og den negative for båten til minuskabel den originale batteriet ved hjelp av hendene. Båten vil nå se en 12-volts belastning på det første batteriet, men strømstyrken vil bli multiplisert med antall batterier i kø.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103443.html

Previous:
Next:

båter