Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer en erstatning Radio i My Pontoon Boat

Pontoon båter, eller fest lektere, er ideelle for fester, fiske og andre vannbaserte fritidsaktiviteter. Mange Pontoon båter er utstyrt med en FM-radio og CD-spiller. Marine miljøer er tøff på elektronisk utstyr, spesielt de som ikke er utformet for slike forhold. Selv gode kvalitet marine radioer vil til slutt mislykkes og må byttes ut. Du trenger
Wire cutters
Wire strippere
Terminal og butt-skjøtesett
Terminal crimper
Vis flere instruksjoner
en

Deaktiver strøm til radioen. Fjern frontplaten og dash paneler for å få tilgang til radio. Trekk radioen litt ut av dashbordet og trekk ut antennene wire.
2

Trekk båtens radio ledningsnett langt nok ut av dashbordet for å få tilgang til de gamle butt-skjøter. Legg merke til fargekoden på båtens ledninger og hvor de svarer på radioen. Kutt ledningene rett bak den gamle butt-skjøter.
3

Strip 1/4 centimeter isolasjon fra enden av hver ledning på båten ledningsnett og på radio ledningsnett med wire strippere. Crimp en butt-skjøt til hver av båtens ledninger med terminalen crimpers.
4

Slip radioen spacer over radio fra baksiden før du kobler noen ledninger. Test passe den nye radioen og spacer i radio hullet og gjøre noen justeringer til riktig sete radioen.
5

Crimp hver båt ledningen til den tilsvarende ledning på radioen. Plugg antenner ledning inn på baksiden av radioen, og skyv radioen tilbake på plass i dashbordet.
6

Test radioen for forsvarlig drift, deretter montere dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103508.html

Previous:
Next:

båter