Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan erstatte aluminiumsbåt Nagler

Båter kommer i alle former og størrelser, og en av de mer populære typer småbåter er laget av aluminium. Den er lett, lett å forme og ganske rimelig. Men disse båtene er vanligvis holdt sammen av nagler, og hvis de begynner å løsne, kan båten utvikle en lekkasje og synke. Bytte nagler er ikke en stor avtale, men det tar noen spesielle verktøy og litt tålmodighet. Du trenger
Sagkrakker
Drill
Metal borekroner
Aluminium nagler
Rivet pistol
Vis flere instruksjoner
en

Løft båten ut av vannet ved hjelp av en assistent og sett den på bukker. Dette kommer til å sikre båten på benken slik at du kan arbeide med den enklere.
2

Sett inn en liten, metall borekronen inn i drill og stram chuck. Du ønsker dette litt for å være ganske små - ca 1/8 tommer eller så - som du kommer til å bruke den som en forrett bit for å fjerne klinke
3

Place. boret i midten av klinke du må skifte og starte boring. Bore ut hele lengden av klinke.
4

steget opp til neste størrelse opp borekronen og gjenta trinn 3. Gjenta denne prosessen til klinke er helt boret ut av hullet.
5

Sett inn det nye aluminium klinke i hullet i samme retning som de andre nagler.
6

Trykk klinke pistol mot nagle og trykke på avtrekkeren. Dette kommer til å trekke midten av klinke ut av klinke seg selv, stramme nagle og sikring av aluminium.
7

Gjenta denne prosessen for eventuelle andre nagler du har er at ødelagt eller skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103435.html

Previous:
Next:

båter