Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan bygge din egen Jon Boat Trailer

Jon båter er godt kjent for sin stabilitet og nytte for fiske og andejakt. Deres brede flat-bunner og firkantede fronter tillate sportsfiskere å sitte høyere opp i pidestall seter som gir større komfort og synlighet som de fisker. Den brede flat bunn og lav vekt krever også mindre utkast til å flyte, noe som gjør dem svært enkle å lansere og re-trailer selv uten en formell lansering rampe. Det forenkler også en jon båthenger byggeprosjekt. Du trenger
2-tommers firkantede galvaniserte stålrør
Square U-bolter for å passe tubing, 6-inches lang, med nøtter og cross-braketter
1/2-inch diameter galvaniserte bolter, nøtter og låseskiver.
To press behandlet to-by-fire tre studs, 8 meter lang
Wheel, hub, og torsion gummi fjærbelastet aksel kit for liten båthenger om fem-meter bredt
Klasse 3 Hitch ball mottaker for foran trailer
Liten Trailer LED-basert belysning kit
galvanisert stål strips 3/16-inch tykk av 1-tommers bred
Light duty båthenger vinsj
Vis flere instruksjoner
en Tilhengere stilt opp på en Launch nettstedet

Mål lengden og bredden på jon båt. Legg fire fot til den lengde fra baksiden av motoren hvis den har en til den foran i baugen håndtaket. Dette vil være hengerens lengde. Den helstøpte galvanisert stål rør som utgjør ryggraden av tilhengeren må være denne lengden.
2

Skjær av to lengder av galvanisert firkantrør lik bredden av aksel montering pads. Disse vil bestå av kryss-bjelker som plasserer tilhengerens vekt på rørets aksel våren mounts. De bør monteres over midten røret med den galvaniserte offset U-stropper. Den bakerste tverrbjelken bør være 2 meter fra baksiden av tilhengeren, og terminprisene en 4 meter fra baksiden av tilhengeren.
3

Avskåret to 2 1/2-foot lengder av firkantrør for å støtte de to cross-medlemmer over dem og fest aksel våren mounts under dem. Disse to lengder vil være på samme nivå som sentrum strålen og parallelt med det.
4

Bor hull i venstre og høyre firkant-rør seksjoner i hver ende å bolt til korset bjelker og i midten bolt på akselen våren mounts. Bolt opp aksel montasje først, deretter kryss-bjelker.
5

Fest hele forsamlingen til sentrum trailer strålen ved hjelp av to U-bolter pr tverrbjelke. Møte på U-boltene med gjengene nedover.
6

Monter de to press-behandlet studs til de cross-bjelker med galvanisert U-braketter, slik at de kan dreies lett å tilpasse til bunnen av båten . De bør ha en innbyrdes avstand slik at de er omtrent seks inches inn fra hver side av båten jon. Dekk dem med all slags vær teppet for å beskytte båtens skrog finish og hjelpe den gli lettere.
7

Monter navene til akslene huske å pakke navene og lagrene med marine lagerfett. Trykksatte hjulkapsler er det beste valget for lang levetid. Monter hjulene og trekk til kabelsko spesifikasjon.
8

Fest trekkrok ball mottakeren til forsiden av midtbjelken per instruksjoner. Også installere belysning kit pr dens instruksjoner som kjører de lange ledninger skjønt innsiden av rør for å beskytte dem. Også montere trekningen vinsj på en en-fot delen av firkantrør på forsiden av båten. Installere et kort stykke tre med et teppe dekning for en stopp på forsiden.
9

Installer kroker på rammen slik at båten kan være fastspent ned ordentlig med web hold-downs.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103541.html

Previous:
Next:

båter