Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik Finn skip i sjøen

Hvis du ønsker å spore et skip som den gjør sin vei over vannet , er det et par av Internett-sider som gir pålitelig informasjon om plasseringen av havgående fartøy. I prosessen med å samle vær og annen informasjon rapportert av skip krysser verdenshavene , nettsteder spore skipene selv og kan gi data til deg på en brukervennlig grafisk grensesnitt . Du trenger
navn på et skip for å finne
tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Velg navnet på et skip du ønsker å finne på havet.
2

Besøk en internettside som gir skipet sporing informasjon, som sailwx.info eller marinetraffic.com . Disse to spesielle områder er gratis for publikum og ikke krever registrering.
3

Velg navnet på skipet fra en liste , eller skriv inn navnet på skipet du søker i søket feltet og trykk på Enter-tasten . ( Prosessen vil variere litt avhengig av hva nettstedet du bruker . ) Dette vil få opp informasjon om skipets posisjon og presentere det til deg på skjermen .
4

Øk alternativene ved å gå for skipet navn etter geografisk region eller skipstype , for eksempel tall ships , cruiseskip , tankskip , yachter, oseanografiske forskningsfartøy og lasteskip .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103596.html

Previous:
Next:

båter