Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik konverterer en 1992 Cadillac 4.9 Fra R-12 Freon til R-134 Freon

Hvis pre-1994 Cadillac trenger air condition jobb, eller bare må systemet lades, er den mest kostnadseffektive ting du kan gjøre konvertere system til R-134 freon. Fordi det ble faset ut i 1995, og kan ikke lenger bli produsert, er R-12 freon opprinnelig brukt i Cadillac din dyrt og sterkt regulert av Environmental Protection Agency. Det kan bare gjenvinnes og lades av en sertifisert profesjonell. Ettermontering din Cadillac for R-134 freon, derimot, er relativt enkelt. Du trenger
R-134 ettermonteringssett
Momentnøkkel
R-134 freon
Recharge tjeneste slange
Manometer
Vis flere instruksjoner

1

R-12 freon i Cadillac din må gjenvinnes og spylt av en butikk lisensiert og utstyrt for å håndtere R-12. De vil bruke en spesialisert maskin til å gjenopprette freon, og vil skylle systemet. De kan også installere R-134 ettermontere porter, eller du kan gjøre dette selv ved hjelp av en momentnøkkel.
2

Finn de blå og røde tjenesteporter under panseret av Cadillac din, hvis du har tenkt på ettermontering dem selv. Plasser den tilsvarende R-134 ettermontering port over R-12 port og stram til 20 fot pounds med en momentnøkkel. Gjenta med den andre tjenesten port.
3

Bruke slangen sin låsemekanisme, kobler du lade tjeneste slangen til en trykkmåler. Fyll slangen med freon ved åpning av ventilen for å tømme luft, og deretter lukke den igjen. Slangen vil da være fullt av freon. Pass på at du holder kan oppreist gjennom denne prosessen, vil ellers flytende freon også siver inn i slangen.
4

Kontroller at slangen er festet til Cadillac tjeneste montering, og bilen er i gang med klimaanlegget på. Åpne ventilen. Se trykkmåler tett, og stenge ventilen rundt 40 psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102634.html

Previous:
Next:

Tune Ups