Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Les Battery Voltage

Det er viktig å vite når det er på tide å endre bilens batteri . Hvis batteriet er tomt for strøm, kan du stå strandet , venter på at noen skal komme med startkabler for å starte bilen . Du kan imidlertid bruke et voltmeter for å sjekke bilens batteri og til å sørge for at det er nok strøm igjen . Den vanskeligste delen av å bruke et voltmeter er å lære hvordan å lese batterispenningen. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Hook opp voltmeter til batteriet. Voltmeter vil komme med røde og svarte ledningene . Hekte den røde pluggen fra voltmeter til den røde terminalen på batteriet og den svarte pluggen til den svarte terminalen . Når koblet opp, snu voltmeter på .
2

Les voltmeter. Hvis det er en digital utlesning, vil voltmeteret ganske enkelt vise spenningen på batteriet blir produsert. Hvis det er en analog avlesning , må du fastslå hvor nålen på voltmeter peker til. Hvis den beveger seg frem og tilbake , la det å bosette seg i en endelig stilling før du leser resultatet. Dette vil vise deg resultatet at batteriet produserer når den er inaktiv . Den spenningen på batteriet bør være rundt 12.05 til 12.08 volt. Hvis det er under 11,5 volt , kan batteriet må byttes .
3

Slå av voltmeter og hekt ledningene fra batteriet .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102542.html

Previous:
Next:

Tune Ups