Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Supra EGR Valve

Skifte ut en eksosgassen resirkulering (EGR) ventil i en Toyota Supra er en jobb som en gjøres på noen få minutter. EGR ventilen er utformet for å resirkulere de brukte gasser fra motoren og sende dem tilbake inn i motoren å brenne av så mye av avgasser som mulig. EGR ventilen på Toyota Supra motoren sitter på toppen av innsugningsrøret på baksiden av motoren. Du kan erstatte EGR ventilen selv, slik at du sparer tid og penger. Du trenger
Stikknøkkel satt
Sparkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn EGR ventilen på Toyota Supra på toppen av motoren i nærheten baksiden, ved siden av brannmuren. EGR ventilen er en rund, metall sylinder med en gummi vakuum slangen som kommer ut av porten nær toppen av ventilen.
2

Fjern gummi vakuum slangen fra toppen av EGR ventilen for hånd . Løsne boltene som fester EGR ventil til inntak manifold med en pipenøkkel.
3

Ta EGR ventil og pakning av motoren og kast av delene. Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester på toppen av inntak manifold der EGR sitter med en sparkel, være forsiktig så du ikke får pakningsrester inne i manifold.
4

Fest den nye EGR ventil og pakning til inntaksmanifold med bolter. Plugg gummi vakuumrør inn i porten på toppen av ventilen for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102478.html

Previous:
Next:

Tune Ups