Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en 1996 Toyota Camry

Tuning opp en 1996 Toyota Camry er mye arbeid, men det må gjøres noen få tusen miles for å sikre at kjøretøyet fortsetter å fungere skikkelig. Å gi Camry vanlig, detaljert tune-ups kan hindre motoren, ledningsnett, batteri og forgasser fra folding. Du trenger
Replacement drivstoffilter
Motorolje
Hydraulisk pumpe
Jack-står
pipenøkkel
Drensvannsoppsamler
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Kontroll av drivstoff og Kabling
en

Gjennomføre et system sjekk inne i bilen. Det er viktig å jevnlig inspisere Camry, slik at du kan være klar over hvilke deler trenger tuning. Sjekk om kjølesystemet fungerer som den skal, pass på at batteriet er fulladet, rense drivstoffsystemet, se etter korroderte ledninger, og sikre at alle sammenhengene opererer sammenhengende
2

Bytt. Camry drivstoff filter. Ta ut drivstoffilteret forbindelse fra drivstoffslanger og forrykke drivstoffilteret monteringsbrakett bolt. Fjern filtrere og installere et nytt filter mount, og pass på at pilen peker i samme retning som motoren. Skift drivstoffilter, remount filter, koble, og starte bilen for å se etter eventuelle lekkasjer.
3

Undersøk tennplugg ledninger for å se om det må endres. Ved hjelp av boot tang, fjerne negativ-side batteri kabel for å forhindre gnister. Bruk en momentnøkkel til å løsne tenningen er spiral; vri tennpluggen trådløs løs, og etter skader. Hvis det er støv i tennpluggen, blåse det ut med et vakuum eller tørk det bort med en støv fille.
4

Grab innfelt pluggen med en Plugghetter og mot klokken for å fjerne det. En Plugghetter har en spesiell gummi armatur som griper pluggen. Bytt tennplugger én etter én for å opprettholde samme routing som før. Bruk silikonfett på støvlene for å gi enkel fjerning i fremtiden.
Endre Fluids
5

Slå av motoren og sette bilen i parkeringshuset gear. Heve bilen opp med en hydraulisk pumpe og stabilisere bilen på bukker. Skift motorolje og filter (du bør gjøre dette hver 3000 miles).
6

Place avis under bilen til slik at det kan absorbere eventuelle oljesøl, spesielt fra filteret. Finn oljepluggen under Camry (merket "bunnpluggen") og løsne kontakten med en pipenøkkel (mot klokken). Deretter kan du se opp i motoren og finn oljefilter (en kjegle-formet enhet). Få en renne pannen, og skyv under bunnpluggen. Løsne pluggen, sett den til side og la oljen renne ut i pannen.
7

Bruk pipenøkkel for å erstatte den kontakten når oljen er ferdig diffusing. Legg til ny motorolje i motorolje kupé (som anvist på motorolje etikett). Slå av motoren på og la for Camry å kjøre i ca fem minutter, slik at oljen helt avløp.
Juster forgasser
8

Juster forgasseren med en flat- skrutrekker. Roter nålen inn og ut av nålen sete.
9

Set forgasser til tomgang ved å vri på lav hastighet nålen til Camry fabrikk innstilling, som beskrevet i brukermanual.
10

Se motorens omdreininger per minutt (RPM) nivå for å se om den synker. Stram RPM nodulær klokken til forgasseren fat er sikker når du går fra nøytral til brems.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102368.html

Previous:
Next:

Tune Ups