Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Er bak og foran bremseklosser annerledes?

Den mest vesentlige forskjellen mellom fremre og bakre bremseklosser er sannsynligvis størrelsen forskjell, men det er viktig å merke seg at de fremre bremseklosser vanligvis slites ut raskere enn bak, som de håndtere mer av bremseforløpet . Størrelse Forskjell i Pads

Stoppe bilen krever bremsekalipere å presse bremseklossene bort på bremseskiven å bremse bilen. Fordi det er en forskjell i størrelsen på kalipere fra forsiden til baksiden , vil størrelsen på bremseklossene forskjellig.
Calipers Størrelser

Front bremsekalipere arbeide betydelig hardere enn bak, noe som krever at de skal være av en annen størrelse for å håndtere den kraft som påføres på dem . Ikke bare størrelsen av bøylen skiller seg fra den bakre , men formen på det skiller seg også. Den fremre og bakre bremseklosser kan ikke byttes , som front pads ikke får plass på kalipperne av bakre og vice- versa .
Front Pad Bruk
< p> Iført av front bremseklossene skjer raskere i front, som vekten av bilen ønsker å fortsette å bevege seg fremover når bremseklossene bruke makt på plater for å bremse bilen . Fordi vekten er stadig overføres frem hver gang bremseklossene er tatt i bruk , de vanligvis slites ut raskere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102141.html

Previous:
Next:

Tune Ups