Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en 2006 Dodge Stratus

Tune-ups er nødvendig når du tar vare på en bil og bør utføres hver 30 000 miles eller så (vanligvis litt over to år med kjøring). Tune-ups innebære å endre visse deler og påfyll av visse væsker og på de fleste biler, som 2006 Dodge Stratus, i stor grad kan forlenge dens levetid og effektivitet. Tuning opp '06 stratus er ikke en vanskelig oppgave, og kan gjøres av de fleste med litt grunnleggende kunnskap og noen tidligere bilverksted opplevelse. Du trenger
tennplugger
Tennpluggnøkkel
Air filter
Fuel filter
Olje filter
bunnpanne
Wrench
Fresh olje
trakt
Distributør caps
Transmission fluid
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
1 En ren motor luftfilter gir maksimal luftstrøm.

Bytt luftfilter. Luftfilteret kan bli funnet under plast luft boksen i bilen. Bytte luftfilter vil gi rom for større luftgjennomstrømning, noe som gir motoren mer luft og mer effektivitet og makt.
To Ferske tennplugger gir en bedre gnist for å tenne din Stratus motor.

Bytt tennplugger. Tennpluggene kan fjernes ved å koble den negative batterikabelen av bilen deretter fjerne hver tennplugg ledningen fra Stratus seks sylindere. Nå Fjern tennpluggene med tennpluggnøkkel og erstatte dem med nye. Moderne iridium tennplugger trenger ikke å bli gapped, noe som betyr at du kan bare skru dem i. Sett tennplugg ledninger tilbake til sine riktige sylindere når du er ferdig.
3

Sett distributør cap. Dette er en lite plastlokk, som et dekke, over fordeleren ved slutten av tennplugg ledninger. Dette kommer rett og slett av og den nye hetten skal klikke rett forutsatt at det er den riktige delen.
4 En trakt vil hjelpe deg å fylle magasinene.

etterfylle nødvendige væsker under panseret. Servostyring væske og girolje er både viktig, mens frontruten svaber væske er valgfritt, men anbefales av sikkerhetsmessige grunner. Væsker kan plasseres inn i deres riktige reservoarer med en trakt.
5

Skift olje. Oljen er drenert ved å sette en olje fat under oljetanken (som er rett under motoren) og løsne mutteren holde oljen i. Når oljen er ferdig med drenering, skru til mutteren. Fyll bunnpannen opp igjen ved å fjerne olje lokket oppå motoren og fylle den opp med om lag fire liter 10W-40 motorolje.
6 Oljefiltre bør skiftes når oljen skiftes.

Skift oljefilter. Oljefilteret er plassert over bunnpannen og kan løsnes ved å vri den mot venstre. Smør det nye oljefilteret rundt den øverste kanten med den gamle oljen og skru den inn i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102539.html

Previous:
Next:

Tune Ups