Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sjekke Spark Plug Firing

Testing tennplugger kan hjelpe deg å finne ut tilstanden på ditt tenningssystem. Hvis motoren går omtrent, hoppe eller mangler, er et flott sted å starte tennplugger og ledninger. Testing tennpluggene er rask og enkel, krever bare en tennplugg tester tilgjengelig til enhver auto deler butikken. En god tennpluggtester vil tillate deg å se om det er gnist til en sylinder, bestemme kvaliteten på gnist og arbeide sikkert under testing av tenningssystem. Du trenger
tennpluggtester
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tennpluggen ledningen fra tennpluggen på en sylinder. Det beste er å ta av hver plugg ledning en om gangen for ikke å blande dem opp.
2

Sett inn den lange enden av tennpluggen tester på tennpluggen, og plugg den andre enden inn i bagasjerommet på tennpluggen. Ikke plasser ledningen på noe varmt, for eksempel manifolder eller andre motordeler.
3

Start kjøretøyet og observere gnist i vinduet på testeren. Hvis det ikke er noen gnist, sjekk tilkoblingene på tester og pluggen ledningen til forhandleren.
4

Sett pluggen hvis ingen gnist er til stede og test på nytt. Hvis du fortsatt ikke har gnist, må du sjekke ledninger og distributør.
5

Test hver plugg, endrer noen som kan være feil med en ny tennplugg. Pass på å sjekke anbefalingene fra bilprodusenten riktig tennplugg søknad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102237.html

Previous:
Next:

Tune Ups