Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan kan en Honda V6 motoren mer effektiv?

Forbedre gass kjørelengde på en Honda V6 er spesielt viktig når gass prisene begynner å stige. Noen metoder for å forbedre gass kjørelengde er billig og kan utføres hjemme. Andre vil kreve en mekaniker hjelp. I tillegg vil budsjettet bestemme de beste alternativene for kjøretøyet som noen av forbedringene kan være kostbart. Høy Flow Air Filter

En av de billigste og enkleste måtene å få bedre drivstofføkonomi fra en Honda V6 er å installere en high-flow luftfilter. Høy-flow luftfilter er laget av bomull fiber belagt i en spesiell olje. Oljen trekker smuss og partikler ut av luften når den passerer gjennom filteret, men begrenser ikke luftstrømmen så mye som et lager luftfilter. Bedre luftstrøm inn i motoren fører til bedre kompresjon i sylindrene og en mer fullstendig tenning. Dette gir motoren mer kraft uten å bruke ekstra drivstoff.
Gnist plugger

Skifte tennplugger i Honda V6 vil også bidra til drivstofføkonomi. Når tennpluggene bli belagt med karbon, har de ikke produsere så sterk en gnist. Dette fører til dårlig tenning og drivstoff brenne i motoren, noe som fører til mer uforbrent drivstoff ventileres som eksos. Dette gjelder særlig med motorer med mange miles på dem. Tennplugger er billig, og du kan få tennplugger designet for drivstofføkonomi for Honda V6.
Fuel Injection

Selv om noen debatt sin effekt, en annen ofte anbefalt metode for å forbedre drivstofføkonomien er å bruke et drivstoff injektor renere. Det finnes en rekke forskjellige merker av rengjøringsmidler, og de blir tilsatt til en drivstofftank. Rengjøringsmidler fjerne buildup og skitt på drivstoff sprøytebrukere, slik at de spray en finere tåke av drivstoff. En finere partikler fører til bedre brennstoff og luft blandes, noe som resulterer i en mer fullstendig tenning. Drivstoff injektor rengjøringsmidler er billig og er tilgjengelig fra de fleste bilverksteder.
Eksos

Når motoren bruker mer energi presser ut avgassene, er mindre strøm overføres til hjul. Slik at avgassene å lufte lettere betyr mer hestekrefter med mindre drivstoff. Det finnes en rekke måter å forbedre eksossystemet av en Honda v6 motor. Kontroller at katalysatoren er ren, og muligens investere i en high-flow katalysator. Vurdere å installere en high-flow lyddemper, og hvis du har penger, investere i en forestilling eksos-systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102595.html

Previous:
Next:

Tune Ups