Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hva er involvert i en Tune -Up for en 2006 Pontiac Vibe ?

I eldre biler , en tune- up innebar mye arbeid , herunder opprettholdelse (eller erstatte ) distributør cap , tenning rotor , tennplugger , tenning ledninger og tenning timing. I nyere biler - som 2006 Vibe - mange av disse systemene er automatiske og ikke lenger krever vedlikehold . Deler

De eneste nødvendige deler for tune- up på en 2006 Pontiac Vibe er tennpluggene . The Vibe har en firesylindret motor, så den bruker bare fire tennplugger. Pontiac anbefaler kun Iridium -tipped tennplugger, som må ha en forhåndsinnstilt avstand på 0,043 tommer .
Tools

Fordi det er så få deler for å erstatte , melodien -up på Vibe krever få verktøy . De verktøyene som trengs er en skralle , socket sett , 6 - tommers socket forlengelse , tennplugg socket , momentnøkkel , tennplugg gapping verktøyet og et flatt skrujern.
Riktig Gap
< br >

Vær sikker på å sjekke gapet av tennpluggen før du installerer den. Hvis gapet varierer mer enn 0,003 tomme fra produsenten anbefalte gap, justere den ved hjelp av gapping verktøyet.
Torque

Riktig tilstramming av tennpluggene er nødvendig for å lage en god forsegling og for ikke å skade motorens topplokk . Tennpluggene må strammes til nøyaktig 13 fot - pounds .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102179.html

Previous:
Next:

Tune Ups