Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Endre Plug Wires i en 2003 Dakota

I 2003 kom Dodge Dakota pickup med en 2.5L, 3.9L, 5.2L og 5,9-liters alternativ. Tenningssystemet på alle fire motorer bruker en mekanisk distributøren sender gnisten fra spolen til tennpluggen. Hvis tennplugg ledninger har skader på dem eller er svært gamle, kan de miste sin effektivitet, slik at motoren til å gå ujevnt eller starte hardt. Mens de fire motorene har noen forskjeller, endre plugg ledninger er identisk for dem alle. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batteriet kabelen fra minuspolen, ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne festebolten. Løft kabelen utenfor terminalen og sett det til side, slik at det er isolert fra batteriet.
2

Plukk en tennplugg ledning til å begynne med. Det spiller ingen rolle hvor du begynner, så lenge du bare fjerne en ledning om gangen. Ta tak i tennplugg ledning boot på motoren enden av ledningen og trekk ledningen av tennpluggen. Ikke dra i ledningen eller du vil trekke ledningen fra hverandre.
3

Trace ledningen tilbake til distributøren, fjerne ledningen fra noen vevstoler eller innehavere underveis. Trekk boot av distributør cap og fjerne ledningen fra motorrommet.
4

Legg ut ny tennplugg ledning satt på en benk eller bord. Matche ledningen du fjernet til ledningen i settet som er samme lengde. Plasser en liten mengde av dielektrisk fett i støvlene og installere ledningen til tennpluggen og distributør cap.
5

Skyv støvelen på ledningen på pluggen eller på distributør cap til ledningen smekker på plass. Flytt til neste wire og gjenta prosessen. Fortsett rundt motoren før du har endret alle tennplugg ledninger.
6

Installer negative batteriet kabelen på batteriets negative stram bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102421.html

Previous:
Next:

Tune Ups