Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tenningen sløyfer i en 1998 Camry

The Toyota Camry bruker ett coilen på hver tennplugg, uten ledninger eller distributør til å mislykkes eller vedlikeholde. Den spoler sitte på ventildekselet, like over tennpluggen og koble til pluggen med en støvel på bunnen av spolen forsamlingen. Hvis du har en coil som er sviktende, kan du erstatte bare dårlig spiral som spolene ikke påvirker hverandre på noen måte. Erstatning sløyfer for din Camry er tilgjengelig når som helst Toyota forhandler eller de fleste auto deler butikker. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Camry og finn den negative batterikabelen på minuspolen. Ta ut batteriet kabelenden ved å løsne bolten med en skiftenøkkel deretter løfte kabelen enden av stolpen.
2

Finn tennspolene på toppen av motoren ventil deksler. Det er seks spoler, en for hver sylinder. Koble ledningsnettet kontakten fra coil. Slipp låsetappen trekk pluggen rett ut av spolen. Legge kabelen til side.
3

Finn bolten på forkanten av spolen. Fjern bolten ved å dreie den mot klokken med en stuss og skralle. Lagre bolten for når du installerer ny coil.
4

Løft spolen rett opp, vri det litt for å løse boot under for å bryte det fri fra tennpluggen. Kast den gamle spolen.
5

Plasser den nye spolen over tennpluggen og skyv den inn i hullet i ventilen dekselet, skyver boot på pluggen som du går. Trykk den ned til den sitter flatt mot ventildekselet.
6

Monter festebolten gjennom spolen og tre den inn i ventilen dekselet. Trekk til bolten med en stuss og skralle til den sitter godt. Ikke stram den, eller du vil knekke festeknast.
7

Koble ledningsnettet kontakten til ny coil, skyve det inn til låsetappen smetter på plass. Installer den negative batterikabelen til den negative innlegg på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102392.html

Previous:
Next:

Tune Ups