Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Ford 302 Timing

Den 302 var en av Fords mest populære motorene, og de ble produsert fra 1968 til 2001. Selv om 302 ble anvendt i en rekke vade kjøretøyer, er det ofte forbundet med Mustang. Som med andre motorer, er det 302 er tenningstidene kritisk for motorens ytelse. Kontroll av timing krever timing lys, og vri fordeleren justerer timing. I motsetning til de fleste andre motorer, er imidlertid det 302 distributør som ligger på forsiden av motoren, noe som gjør det lett å kontrollere og justere timingen. Du trenger
White maling eller kritt
Timing lys
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Volkswagen og markere timing nummeret på den harmoniske balancer med enten hurtigtørkende hvit maling eller med kritt. Den harmoniske balanse er en sirkulær metall-plate i bunnen av forsiden av motoren. Langs et parti av den ytre kant av balansearmen er flere tall. Det kan være nødvendig å slå av motoren for å snurre balancer hvis tallene ikke er i sikte. Skru bolten i midten av balancer i klokkens retning med en skiftenøkkel til å skru balancer. Bruk maling eller kritt for å skriftlærd et merke over nummer seks.
2

Mark tuppen av metall timing pekeren, som ligger like ovenfor harmonisk balancer, med maling eller kritt.


3

Fest den røde alligator klipp av en timing lys til den positive batteripolen.
4

Fest timing lys sorte alligator klipp til den negative batterikabelen.

5

Klem timing lys tredje ledningen til tennpluggen nærmest fronten av motoren, på passasjerens side av motorblokken.
6

Løsne én festebolt under distributør, ved hjelp av en skiftenøkkel.
7

Slå av motoren på og sikte timing lys i harmonisk balancer. Trekk lysets trigger og observere strober av lys. Lyset vil reflektere av maling eller kritt merkene. Merket på balancer og merket på pekeren må fremstå som en mark, noe som betyr at de må justere når timing lys blinker. Hvis merkene ikke stille opp, vri distributør å flytte merkene før de justeres, og slå av motoren.
8

Stram distributørens sikre bolten, og løsne timing lysets tre ledninger fra motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102339.html

Previous:
Next:

Tune Ups