Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Endre Transmission Fluid i en 2007 Toyota

Endre overføring væske på en 2007 Toyota er i utgangspunktet den samme prosessen fra modell til modell. Transmisjonen er eksponert under rammen av Toyota. Ved overføring av en Toyota, er det en plate som holdes på plass ved hjelp av bolter, som kan fjernes med en skralle og stikkontakt. Inne i overføringen er magneter som samler alt av metall rusk som samler seg mens overføringen er i gang. Slik endrer du overføring væske, må du rengjøre magnet med en overføring magnet rengjøring løsning samt endre overføring plate forseglingen på innsiden av overføring plate. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Ratchet sett
Transmission magnet rensemiddel
New overføring avløp plate segl
Bruksanvisning
Transmission fluid
Trakt
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Toyota opp fra bakken og hvile den på bukker. Lysbilde under Toyota og finn overføring avløp plate. Avløpet platen er det store metallplaten i midten av overføringen. Plasser et avløp fat under avløpet plate.
2

Fjern boltene som fester overføring avløp plate til overføring med skralle sett. La væsken renne ut av overføringen i avløpet pannen.
3

Fjern forseglingen fra hele overføringen avløp plate deretter fjerne magnetene fra innsiden av overføringen.
4

Rengjør girkassen magneter med overføring magnet rengjøringsmiddel. Plasser den nye overføringen avløp plate tetning rundt sluket plate kanten.
5

Bytt overføring magnet på innsiden av overføringen. Bytt overføring avløp plate til overføring og stram fester boltene med skralle sett.
6

Fjern støttebenet med jekken og senke fronten av Toyota til bakken. Åpne panseret og fjern overføring peilepinnen fra motoren.
7

Sett inn en trakt inn peilepinnen kar og helle ny girolje i girkassen i henhold til anbefalingene i bruksanvisningen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102302.html

Previous:
Next:

Tune Ups