Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Endre Tennplugger på en 1998 Ford Expedition

Endring av tennplugger på 1998 Ford Expedition hver 20.000 til 30.000 miles vil holde lastebilen kjører problemfritt. Når lastebilen kjører grov eller starte hardt, kan tennpluggene være alt som er nødvendig for å løse problemet. Tennpluggene i lastebilen levere gnist fra spolen til luft /drivstoff kostnad i sylinderen. Over tid elektroden på undersiden av pluggene erodere og gapet blir større. Bytte plugger er den eneste måten å rette opp dette. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Spark plug socket
Bladmått
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne festeskruen. Løft terminalen av batteriet og sette kabelen til side.
2

Fjern tennpluggen fra første tennpluggen. Ta tak i ledningen ved oppstart og vri den som du trekker den ut. Ikke fjern noen andre plugg ledninger ennå.
3

Plasser en Plugghetter, med en utvidelse og skralle festet, over tennpluggen og vri den mot klokken for å løsne den. Fortsett å vri pluggen til den er fri for topplokket, og trekk den ut av hodet.
4

Sjekk gapet mellom elektroden og bunnen av tennpluggen ved å skyve trådmåler inn gapet. Sammenligne gapet på pluggen til gapet anbefales av bilprodusenten og juster den etter behov. Hvis det er for stram, bøy elektroden ut litt. Hvis den er for bred, trykker du på elektroden i en liten. Trådmåleren skal passere gjennom gapet med en liten drag når det er riktig.
5

Installer den nye pluggen inn i topplokket og skru den med klokken for hånd for å få trådene startet. Dette vil bidra til å unngå crossthreading tennpluggen. Trekk til tennpluggen med en stuss og skralle til den sitter godt og slå den om lag en kvart omdreining.
6

Plasser en liten mengde dielektriske fett inne i tennpluggen boot og trykk på boot på pluggen. Skyv den ned til du føler det klikker for å sikre at det er trygt.
7

Flytte til neste pluggen og gjenta prosessen, fortsetter rundt motoren før du har byttet ut alle tennpluggene. Koble den negative batterikabelen til den negative innlegg på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102301.html

Previous:
Next:

Tune Ups