Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte Element tennplugger

Skifte tennplugger på Honda Element krever fjerning av dekselet på toppen av motoren for å få tilgang til pluggene. Elementet har en dual-overhead-cam motor, og tennpluggene er plassert i toppen av topplokk mellom kammene. Honda har også brukt en integrert spole på hver tennplugg for disse motorene, så du må ta av spolen ovenfra hver tennpluggen før du kan ta ut støpselet fra topplokket. Du kan kjøpe nye tennplugger for Element din på de fleste auto-deler butikker eller på en Honda forhandler. Du trenger
Socket-skiftenøkkel sett
Spark-stikkontakt
Bladmått
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn tennings-spolen deksel på toppen av motoren. Fjern de to festeboltene fra dekselet, ved hjelp av en fastnøkkel, og løft dekselet av motoren.
2

Fjern bolten fra en av spolene under dekselet. Trekk ut støpslet fra spolen ved å trykke inn låsetappen på kontakten, og trekk støpselet ut av spolen.
3

Løft spolen ut av topplokket, og sett den side. Ved hjelp av en tennplugg kontakten med en utvidelse, fjerner du hver tennplugg ved å vri den mot klokken.
4

Med bladsøker, må du kontrollere at tennplugg gap på hver ny tennplugg er innenfor produsentens spesifikasjoner. Installer de nye tennplugger i topplokket.
5

Stram den første tennpluggen til den sitter godt, og slå den en kvart omdreining. Installere spolen over tennpluggen, og installere bolten. Trekk til bolten til 8 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Plug ledningsnettet kontakten inn i spolen, slik at pluggen låses på plass. Gjenta prosessen for de andre tre tennplugger.
7

Sett spolen dekselet på toppen av motoren. Installere festeskruene og nøtter, og stram dem med pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102293.html

Previous:
Next:

Tune Ups