Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Tennplugger Anbefales for en 2000 Jeep 4 sylindret motor

Alle tennplugg produsenter hevder deres plugger er de beste. Det finnes imidlertid en verden av forskjell mellom en mindreverdig plugg og en topp karakter plugg. Ifølge American Physical Society, påvirker kvaliteten av pluggen effektiviteten av en motor. Den firesylindrede 2000 Jeep var utstyrt med vanlige plugger, som er tilstrekkelig, men ikke den beste. Forstå forskjeller i pluggene for å få maksimal hestekrefter fra din Jeep motor. Platina gnist plugger

Platinum tennplugger er et betydelig fremskritt i løpet av de gammeldagse konvensjonelle plugger. Med en sentral kjerne laget av platina i stedet for myk jern, plugger disse gnist tilby lengre levetid. Videre jernkjerne plugger produsere maksimal effekt over et meget smalt temperaturområde. Hvis støpselet er for varmt eller for kaldt, vil det ikke produsere maksimalt sparking makt. En platina plugg fungerer godt på tvers av alle temperaturområder. Disse pluggene er tilgjengelig fra flere produsenter.
Iridium-tipped plugger

Iridium er et metall fra platina familien og er en herding agent for platina. Iridium-tipped plugger ble utviklet for luftfart bruk i begynnelsen av 1960. Gjennom årene har de gradvis utviklet seg og er nå tilgjengelig for bruk i bil. Iridium-tipped plugger produsere maksimal kraft over et bredt temperaturområde.
Fusion Plugger
Fusion plugger har fire elektroder, peker litt utover.

Bosch Corporation utviklet en fusjon plugg, som kombinerer platina for midtelektroden med en iridium tips. Pluggen har også fire jordelektroder (den ytre delen av pluggen). De utvendige elektroder peker litt utover fra pluggen, inn i brennkammeret, men ikke tvers over midtelektroden. Ved å kombinere det beste fra begge metaller, og tilbyr plug økt motorens effektivitet enn vanlige plugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102474.html

Previous:
Next:

Tune Ups