Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Drain Frostvæske Fra en 2006 Hyundai Sonata

Frostvæske er en avgjørende del av enhver forbrenningsmotor kjølesystem prosess. Frostvæsken beskytter motorblokken, slanger og andre komponenter mot skade i iskaldt vær og holder motoren mot overoppheting i varmt vær eller under ekstreme kjøreforhold. Frostvæske kan bryte ned over tid og ikke klarer å beskytte motoren som den skal. Dette kan forårsake betydelig skade på motoren. Du kan endre frostvæske i en 2006 Hyundai Sonata selv i omtrent en time eller så. Du trenger
Jack Ramper
Bakre bremseklosser
Ratchet
Socket satt
Phillips skrutrekker
Tenger
Oppsamlingspanne
Vis flere instruksjoner

en

Place rampene foran bilen slik at du kan kjøre bilen rett opp på ramper. Sakte kjøre bilen opp på ramper og satt i nødbremsen. Snu bilen av og pop panseret. Så kom deg ut og sørge for at bilen er sikkert på rampene.
2

Sett bremseklosser bak hvert bakhjul for å holde bilen triller av rampene.

3

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet for å sikre radiator fan vil ikke automatisk komme på mens du arbeider.
4

La motoren avkjøles helt ned, deretter sakte fjerne radiator cap og sett den til side. Fjerne radiator cap vil tillate frostvæske å renne ut av radiator raskere.
5

Slide under passasjersiden av motoren bay og begynne å fjerne plast radiator skjold. Du kan bruke en skralle og en 10mm socket å fjerne det meste av festene. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne den siste låsen fra skjoldet. Sett plastlokket til side.
6

Finn radiator bunnpluggen på nedre venstre side av radiatoren. Radiatoren pluggen er en hvit plugg med en sving håndtak på den. Løsne den hvite radiator pluggen med en tang ved å skru pluggen mot klokken.
7

Sett en hake pan under radiatoren tappepluggen og avslutt pluggen fjernes. La frostvæske renne ned i pannen til radiatoren er tom.
8

Sett pluggen i bunnen av radiatoren og stram godt.
9

Tøm frostvæsken fra plasten frostvæske overløp reservoar som er montert på den venstre side av toppen av motorrommet. Fjern de tre festene som holder reservoar på rammen, med en skralle og en 10mm socket.
10

Fjern plastdekselet reservoaret fra rammen på bilen og helle frostvæske i lås pan. Reinstallere reservoaret tilbake på siden av rammen.
11

Tilbake bilen ut av ramper slik at bilen er tilbake på et jevnt underlag.
12

Fyll radiatoren med frostvæske. Sett negative batteriet kabelen på batteriet og stram. Kjøre bilen lenge nok til at motoren blir varm nok til å åpne termostaten, deretter fylle radiatoren igjen mens termostaten er åpen for å sikre at det er helt fylt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102346.html

Previous:
Next:

Tune Ups