Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up en 2007 Honda Accord Coupe

En tune-up refererer til en rekke vedlikeholdsoppgaver som må utføres på en jevnlig basis for å sikre at bilen fortsetter å kjøre jevnt og med minimale problemer. Eldre biler brukes til å kreve tune-ups ganske ofte, men 2007 Honda Accord Coupe trenger bare en hver 100.000 miles. Dette er fordi Accord bruker en distributør-mindre tenning, noe som betyr at det er færre bevegelige deler som skal vedlikeholdes, kontrolleres eller skiftes ut. Du trenger:
Stikknøkkel
8mm socket
Utskifting belter
5/8-in. dype brønnen socket
Socket forlengelse
Dot 4 bremsevæske
Wiper væske
Oil
Kjølevæske
Ruler
Vis flere instruksjoner
1 < p> Endre Accord luftfilter. Gjør dette ved å fjerne de fire 8mm boltene på lufta boks med en pipenøkkel og en 8mm socket, og trekk ut det gamle luftfilteret og sette i den nye. Bolt boksen stengt ved hjelp av boltene du fjernet tidligere.
2

Sjekk Drivremmenes for enhver slitasje eller rive. Se på beltene og se om det er noen sprekker, i så fall vil beltene må byttes
3

Endre Accord er tennplugger.. Trekk av tennpluggen caps med hånden og deretter bruke en 5/8-in. dype brønnen socket og en socket forlengelse skru og fjerne tennpluggene. Plasser den nye tennpluggen inn i motoren og trekk den til med samme socket og pipenøkkel.
4

Sjekk bremsen, clutch, vindusvisker, servostyring, olje og radiator væske nivåer. Sørg for at alle væskenivåer er mellom minimum og maksimum tegninger. Hvis de ikke er, fyll dem deretter.
5

måle mengden av mønsterdybden på dekkene dine. Hvis det er mindre enn en kvart tomme av slitebanen venstre, må du kanskje skifte dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102444.html

Previous:
Next:

Tune Ups