Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Weber Carburetors

The forgasseren på en bil er det stedet der bensin som er fordampet i motoren er kombinert med luft for å skape eksplosjonen som ligger i forbrenningsmotor, noe som fører til bilen for å flytte. Presisjonen i forgasseren styrer er hva som påvirker ytelsen til bilen din, og dette kan justeres gjennom en tuning prosedyre. Weber forgassere har lett å justere tuning kontroller for å tillate deg å perfeksjonere din kjøreopplevelse uten spesialverktøy eller erfaring. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen for å starte motoren, og pop panseret av bilen slik at du kan få tilgang til forgasseren .
2

Stram tomgangsblanding skruen til du hører motoren blir å dø ned eller svekkes. Blandingen skruen er den som ligger på forgasseren, på nedre høyre side.
3

Løsne blanding skruen til du hører motoren i gang på sitt riktig hastighet, og gjøre en ekstra halv slå på skrutrekkeren etter å ha hørt den gode lyden. Dette vil igjen gjøre motoren høres verre igjen.
4

Stram skruen til motoren høres det sunneste og mest robuste. Du kan løsne den litt hvis du skyter over den sunneste lyd.
5

Flytt til tomgangsskruen, som ligger opp og til venstre for blandingen skruen. Stram denne skruen med en halv omdreining og stopp.
6

Lag en fjerdedel-sving justeringer på tomgang skruen til motoren oppnår mellom 900 og 1000 RPM. Uansett hvilken hastighet som føles best på bilen din er den rette for deg.
7

Sjekk tomgangsblanding skruen igjen når du har satt hastigheten skruen. Følg samme prosedyre som før til motoren høres like rask og sterk som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102465.html

Previous:
Next:

Tune Ups