Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Dodge Diesel Fuel Filter

Dodge opprettet en flåte av lastebiler som er utstyrt med dieselmotorer. Disse dieselmotorer har en diesel filter som fanger sedimenter og urenheter fra diesel innsiden av dieselfilter. Den diesel pumpes ut av drivstofftanken og munner ut i dieselfilter. Drivstoffilteret deretter feller og holder sedimentene og urenheter. Den rene diesel flyter deretter til drivstoff sprøytebrukere. Bensininnsprøytningen vil da utbetale ren diesel i hele motoren. Du trenger
Diesel fange pan
1/2-inch skralle
Socket, en 1/8-tommers
New drivstoffilter
Fresh diesel
Show Flere Instruksjoner
en

Park Dodge diesel lastebil i et ventilert område og åpne panseret.
2

Locate dieselfilteret nær sjåføren side brannmur. Plasser diesel fangsten fat under dreneringsslangen som er festet til bunnen av dieselfilteret boliger.
3

Slå avløpsslangen ventilen på og la all diesel renner ut av dieselfilteret boliger. Deretter lukke ventilen.
4

Ta av lokket på dieselfilteret bolig med 1/2-inch skralle og en 1/8-tommers kontakten. Vri lokket mot klokken for å løsne og fjerne det.
5

Trekk lokket opp av drivstoff filter boliger. Ta tak i drivstoff filter med hendene og trekk den av lokket.
6

Sett det nye drivstoffilteret på bunnen av drivstoffilteret bolig lokket. Deretter fylle drivstoff filter boliger opp med fersk diesel. Pass på å fylle huset helt opp med diesel slik at luft kommer inn i drivstoffsystemet.
7

Sett lokket tilbake på drivstoffilter bolig og skru den ned stramt. Stram lokket ned tett med skralle og socket. Ikke stram for hardt. Ta av diesel fange pan ut av motorrommet.
8

Vri tenningsnøkkelen på i 15 sekunder før spy. Deretter sveiv motoren og la den gå i ca 30 sekunder. Slå av motoren og lukket panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102432.html

Previous:
Next:

Tune Ups