Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Bytt drivstoffilter i en 2006 Ford Ranger

The drivstoffilter jobb er å filtrere bensin, slik at motoren kan holdes fri for sedimenter og forurensninger som kan være til stede i drivstoff. Brennstoffet forlater gass-tank og passerer gjennom filteret brennstoff før det ledes til motoren. Et tett drivstoff filter kan hindre motoren spy og kjører. Du kan bytte dieselfilter på 2006 Ford Ranger deg selv i bare et spørsmål om minutter. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Drivstoffledningen koble verktøyet
liten bøtte
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
1

Skru av bensinlokket fra gasstanken å avlaste trykket fra drivstoffilter.
2

Finn drivstoff filter på 2006 Ford Ranger på innsiden av rammen jernbane som går under førersiden av lastebilen, mellom førerhuset og bensintanken.
3

Fjern drivstoff linjer med drivstoff linje koble verktøy for en 2006 Ford Ranger. Du kan kjøpe dette verktøyet på de fleste auto deler butikker. Verktøyet glir inne i drivstoff linjer og låser dem fra filteret porter. Skyv enden av verktøyet inne i åpningen av drivstoffledninger. Mens skyve koble verktøyet innover, trekk forsiktig ut på drivstoff linjer. Den kobler verktøyet vil frigjøre klipsene som holder drivstoff linjer knyttet til drivstoffilteret. Dette vil tillate deg å fjerne drivstoff linjer. La overflødig drivstoff flyt inn i en liten plastbøtte.
4

Fjern braketten fra rundt drivstoff linjer med en skralle og en 7/16-inch socket.
5

Trekk drivstoff filtrere ut og sette inn det nye drivstoffilteret inne i braketten og skru braketten tilbake over det nye drivstoffilteret.
6

Push drivstoff linjer over drivstoff-portene på begge sider av drivstoffilteret til du føler låse linjene på drivstoff linje porter. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoff linjer for å sørge for at de er sikret på drivstoffslangen porten på drivstoffilter.
7

Skru tanklokket igjen, og vri nøkkelen av og på tre ganger . Dette vil klargjøre drivstoffilteret med drivstoff.
8

Start motoren og inspisere det nye drivstoffilteret og drivstoff linjer for lekkasjer. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102344.html

Previous:
Next:

Tune Ups