Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Timing Verktøy for en Audi 1.8T

Tidspunktet belte i din Audi A4 er ansvarlig for å synkronisere driften av andre belter og motoren. Over tid, kan Registerreim slites ned og krever erstatning. Verktøyene som du bruker til å utføre utskifting og sette timingen av Audis motor kan kreve litt forklaring på egenhånd. Metriske Sockets og Allen skiftenøkler

Flere metriske stikkontakter og Allen skiftenøkler er nødvendig for prosedyren. De nødvendige metriske kontakter omfatter 10 mm, 13 mm, 14 mm, og 19 mm, som alle er 12 punkt-kontakter. Kontaktene brukes til å fjerne boltene som holder sammen ulike deler av motoren din. De er plassert på toppen av boltene, har en matchende størrelse, og løsnes og strammes ved hjelp av en pipenøkkel.
Torx stikkontakter

To ulike Torx kontakter er nødvendig for timing belt endring: en T45 og T30. Torx er en varemerkebeskyttet type skruehodet som er preget av sine seks poeng stjerne mønster. Fordelen med Torx drivere er at de hindrer over-stramme og kan brukes av el-verktøy på en mindre risiko for å skli når strammet, sammenlignet med en Phillips skrutrekker.

Metriske skiftenøkler

metriske skiftenøkler brukes i timing prosedyren er et supplement til de metriske stikkontakter. Skiftenøkler tilbys i samme størrelse som metriske stikkontakter. Skiftenøkler kan brukes til å manipulere bolter på sine egne eller sikker nøtter som er festet til boltene mens boltene løsnet med metriske stikkontakter. Du trenger metriske skiftenøkler som samsvarer med størrelsen på de nødvendige metriske stikkontakter, inkludert en 10 mm, 13 mm, 14 mm og 19 mm.
Timing Belt og kjølevæske
< p> En ny tannrem og to eller tre flasker med kjølevæske vil være nødvendig i løpet av prosedyren. Når du har fått tilgang til timing belte, kan du skli den gamle remmen av og erstatte den med den nye. Kjølevæsken brukes til å erstatte kjølevæske tapt under flytting andre motordeler ut av veien for å få tilgang til timing belte og mekanisme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102202.html

Previous:
Next:

Tune Ups