Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre & Gap en Spark Plug

Den gjennomsnittlige person med de rette verktøyene kan håndtere skiftende tennpluggene på bilen eller del av plenen utstyr. Innstilling av gapet på nye tennplugger er en svært viktig del av installeringen. Gapet refererer til rommet mellom tennpluggens "krok" (eller elektrode) og den lille runde stykke av ledende materiale som stikker ut fra midten av den gjengede ende av tennpluggen. Du må få de riktige gap målinger fra bilen eller plen utstyr dokumentasjon. Du kan også kontakte en automotive deler butikken eller søke på Internett for riktig gap. Du trenger
Ratchet verktøyet satt
Spark plug dyp brønn socket
Spark plug gapping verktøyet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tennpluggen fra tennpluggen ved å trekke i bagasjerommet i stedet for ledningen for å unngå skade på ledningen. Det er tennpluggen fjerning verktøy tilgjengelig på markedet hvis du ikke kan få et fast grep med hendene.
2

Bruk en skralle og riktig størrelse dyp brønn Plugghetter å skru ut tennpluggen fra motoren mot klokken. Fjern, gap og erstatte tennplugger en om gangen for å unngå forvirring når det gjelder tid til å feste pluggen ledninger.
3

Mål gapet på den nye tennplugger med tennpluggen gapping verktøyet. Enten bøyes inn eller ut tennpluggen kroken før du blir presentert med riktig gap i henhold til tennpluggen gapping verktøyet. Du kan bruke gapping verktøyet til å utvide gapet eller trykk tennpluggen kroken mot et solid underlag for å lukke i gapet.
4

Sett tennpluggen inne i dyp brønn socket (elektrode del eksponert fra socket) og installere tennpluggen i motoren ved hjelp av en rotasjon med klokken. Ikke stram tennpluggen, som skade på motoren vil oppstå hvis du ødelegge gjengene.
5

Sett tennpluggen tett på tennpluggen. Gjenta fjerning, gapping og installasjon prosedyre på de resterende tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102424.html

Previous:
Next:

Tune Ups