Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Air & Fuel på en Holley forgasser

Innstilling av luft og drivstoff justeringsskruer på Holley forgasser er litt av en utfordring, men kan gjøres med litt tålmodighet og omtrent en time eller to. Den Holley forgasser har fire luft /drivstoff blanding nåler eller skruer, plassert på hver av forgasser er venturis på måling blokker. Blokkene er like over bunnen av forgasseren i hjørnene. Justering av luft og drivstoff skruer krever også at de to tomgangshastighet skruen ved siden chokevaieren justeres for å opprettholde et konsekvent innstilling mellom tomgang og luft /drivstoff blandinger. Du trenger
Vakuummåler
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sett parkeringsbremsen på bilen og starte motoren. La motoren varme opp i ca fem minutter og fjern vingemutteren på toppen av luften renere.
2

Sett luftfilteret til side og finne den primære og sekundære tomgang og luft /drivstoff blanding justeringsskruer på Holley forgasser. Tomgangsturtallet skruer er på høyre side av forgasseren ved choke-stang, ser på motoren fra fronten av kjøretøyet og de fire luft /brennstoffblandingen skruer er på begge sider av forgasseren, en ved siden av hvert venturirør bare over bunnen.
3

Fjern gummi vakuum slangen fra vakuum port i bunnen av forgasseren og legge ved en vakuummåler til havnen. Har noen sette bilen i stasjonen for automatgir eller i nøytral for en manuell girkasse med foten sin på bremsen for å hindre den fra å flytte mens du justerer tomgangsturtallet skruer.
4

Juster primære og sekundære tomgangshastighet skruene vekselvis med en skrutrekker, å skru av halve omdreininger om gangen og sette RPM på vakuummåleren på mellom 1500 og 1600 rpm. Tillat 20 sekunder mellom hver halv omdreining for forgasseren å nullstille og bruke målingene på vakuummåleren å finne ut hvilken retning du bør skru justeringsskruene.
5

Sett bilen overføring i "Park" og justere luft /drivstoff tomgangsblanding skruene med en skrutrekker, alternerende mellom hver til vakuummåleren leser på høyeste vakuum innstilling er mulig uten å endre lesing på tomgangsskruen. Tillat 20 sekunder mellom hver halv omdreining og sette målingene mellom 1500 og 1600 rpm.
6

Juster tomgangsskruen slik det er å lese mellom 1500 og 1600 rpm. Alternativ frem og tilbake mellom alle justeringsskruer før de er alle leser konsekvent mellom 1500 og 1600 rpm.
7

Fjern vakuummåleren fra vakuum port og feste gummi sugeslangen til havnen. Fest luftfilteret til toppen av forgasseren med vingemutteren og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102230.html

Previous:
Next:

Tune Ups