Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Oxygen Sensor på en 1990 Plymouth Voyager

The oksygen eller O2 sensor på 1990 Plymouth Voyager varebil ligger i eksosmanifolden på motoren. Voyager bruker ett enkelt oksygen sensor på de tidlige modellene, eliminerer gjetting om hvilken som har sviktet. Avgjøre om O2 sensoren er dårlig bestemmes ved å skanne datamaskinen for feilkoder. Hvis du ikke har en kode skanner, håndholdte enheter er tilgjengelig på mange auto deler butikker. De fleste deler butikker kan skanne det for deg, og ofte er det gratis. Du trenger
O2 sensor socket
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Plymouth Voyager varebil og finn eksos-manifolden på forsiden av motoren. O2 sensoren er plassert omtrent halvveis ned på manifold og ser ut som en sylindrisk, metall sensor med et ledningsnett som kommer ut av toppen.
2

Følg ledningsnettet pigtail på toppen av sensoren til du finner der den kobles til van viktigste ledningsnett. Løft låsetappen på kontakten og skille pigtail kontakten fra ledningsnettet kontakten ved å dra dem fra hverandre.
3

Flytt tilbake til O2 sensor og plassere en O2 sensor socket over sensoren . Skyv en skralle i stasjonen hullet på sokkelen og vri den mot klokken, løsne O2 sensoren før du kan fjerne det fra manifolden. Kast den gamle sensor, deretter tråd nye sensoren inn i hullet i manifolden for hånd. Dette vil holde deg fra kryss threading manifolden eller sensor.
4

Stram sensoren til £ 20-fot med en momentnøkkel og O2 sensor socket. Kjør ledningsnettet pigtail fra den nye sensoren til ledningsnettet kontakten på van, og skyv koblingene sammen inntil låsetappen engasjerer. Sørg for å rute ledningene fra sensoren vekk fra den varme manifold eller noen skarpe kanter på motoren.
5

Start motoren og testkjøring det til å kontrollere at den kjører riktig. Lukk panseret og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102386.html

Previous:
Next:

Tune Ups