Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer en elektrisk jording Kit

I en bil det normale mønsteret av elektrisk strøm går fra positiv til negativ gjennom kroppen av kjøretøyet. Det er tre områder hvor motstand mot denne flyt av elektrisk strøm skjer: koplinger på kroppen, overføring og motoren. Når det er motstand flyten av elektrisitet er forstyrret, noe som skaper stress på datamaskinen, lamper og tennplugger. En bakken kit hjelper deg å få det høyeste nivået av ytelse ut av det elektriske anlegget i bilen. Du trenger
Ratchet satt med socket forlengelse
unbrakonøkkel satt
Skrutrekkersett
Groundwire kit
Vis flere instruksjoner
en

Sett den jordingssett ledninger ut og sjekke deres gauge, se om endene er gullbelagt og ring formet. Jordingssett ledninger er normalt 4 sporvidde. Hver ledning festes med en skrue som allerede er en del av bilens kroppen forsamlingen.
2

Legg tre jordkabler til minuspolen ved å skru terminalen klemmen med en skrutrekker.

3

Kjør en jordledning til sikringsboksen i nærheten av frontlykter. Skru ut skruen, og fest ledningen bakken fra batteriet til sikringsboksen.
4

Ta en annen jordledningen fra batteriet, og fest den til overføring. Bruk en rachet å fjerne hex skruen, og fest jordledning til overføring.
5

Ordne tredje jordledningen så den festes til høyre side av motorblokken. Fjern skruer og bolter, og løft motordekselet rett opp.
6

Skru en ny jordledning på høyre side av motorblokken, og deretter kjøre ledningen til venstre side av motoren og fest den til motorblokken. For å kjøre denne fjerde jordledningen fra høyre til venstre, kjøre den under motordekselet.
7

Fest den siste jordledning til motorblokk på venstre side, og kjøre den opp til undersiden av servostyring braketten. Koble den siste jordledningen til en gull eller messing farget skrue på undersiden av kraften rattstammen. Installasjon av bakken settet er komplett. Sett på motordekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102167.html

Previous:
Next:

Tune Ups