Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik oppgraderer ytelsen til en Subaru Forester

The Forester er en SUV laget av Subaru som har en firesylindret motor og god plass for last og passasjerer. Bilens ytelse kan oppgraderes ved å gjøre grunnleggende vedlikehold og installasjon av ettermarkedet modifikasjoner. Disse oppgraderingene vil bidra til å øke gass kjørelengde, akselerasjon og hastighet på din Subaru Forester. Du trenger
Oljeskift
Høy ytelse oljefilter
Kjølevæske additiv Fondsavkastning tennplugger Fondsavkastning tennplugg ledninger
Cold-luft inntak kit
Høy-flow luftfilter
Fleksibel inntak slangen
Mesh skjermen
Turbine
Vis flere instruksjoner
en

rense ut bilen din for å bli kvitt overflødig vekt - selv reservehjulet hvis du kan gjøre uten. Fjerne unødvendige elementer reduserer vekten av bilen, noe som øker din gass kjørelengde.
2

Få regelmessige oljeskift og når du gjør det, bruker syntetisk olje. Syntetisk olje smører motoren bedre, noe som åpner for bedre beskyttelse mot slitasje og redusert friksjon på kjøretøyets motor. Bruk en høy ytelse olje filter for å tillate en høyere oljetrykk rate.
3

Bruk tilsetningsstoffer i bilens kjølevann reservoaret som holder kjølevæske kjøligere. Et produkt som kalles Vann Wetter, for eksempel, reduserer temperaturen i kjølevæsken ved 30 grader Fahrenheit, noe som gir bedre varmeoverføring og optimal bruk av motor. En kjølevæske additiv hjelper også forhindre at motoren korrosjon og rust.
4

Endre tennpluggene for å ytelse tennplugger. Oppgradert tennplugger har vanligvis en platina tips som gir mulighet for en bedre gnist. Bytt til høy ytelse tennplugg ledninger også for et sterkere signal til tennplugger. Disse endringene vil forbedre gass kjørelengde ved å la motoren din til å skape bedre forbrenning.
5

Installer en kald luft inntak kit og en high-flow luftfilter. Installere en kald luft inntak gir jevnere luftstrøm inn i motoren, noe som øker motoreffekten. Koble fleksibel inntak slangen fra den kalde-luft inntak filter til et område bak foran frontlys eller under bilens grill, hvor det er en åpning for at slangen kan kobles til. Installer en mesh skjermen inn i slangen for å hindre partikler suges gjennom mens du kjører. Installere en turbin i luften slangen mellom inntak rør og luftfilter. Turbinen suger luft inn i inntaket røret i en tvinne tvungen bevegelse, gi bilen ekstra hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102636.html

Previous:
Next:

Tune Ups